2777
2789
عنوان

فوت همسر😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 33552 بازدید | 331 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم غم از دست دادن عزیز اینقدر غم بزرگیه که تو هیچ واژه و کلمه ای نمیگنجه .مثل این‌ میمونه که سونامی به زندگیت زده باشه ،سلول به سلول روح و قلب آدم درد میگیره و زجر میکشه ،حتی با گریه هم آروم‌ نمیشی ،من این‌حس و تجربه کردم البته اون عزیز خواهر جوونم‌ بود ،مرگ عزیز دردیه که نه دوا داره نه مرحم  فقط باید زمان بگذره و طی زمان اتفاقهای خوب بیان دور غمت و بگیرن و کم کم یاد بگیری که زندگی هنوز قشنگیهای خودشو داره .و مرگ بخشی از این زندگی هست اما پایانش نیست و یه روزی بالاخره در آسمان دوباره باهم خواهید بود و همدیگه رو خواهید دید. مطمئنم به دنیا اومدن بچت و در آغوش کشیدنش اون اتفاق قشنگیه که دور غمت و فرا میگیره و اونو تحت تاثیر قرار میده .قوی باش عزیزم .تو از پسش بر میای .

تسلیت میگم استارتر

انشاالله غم آخرت باشه 

خدا کمکت کنه 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
دقیقا سرنوشت من برای خیلیا آرزو عه وقتی میشنوم دلم کباب میشه میگم خدا حکمتتو شکر 😔😭

استاتر بمیرم برای دلت 

با خوندن تک تک حرفاتون چقد گریه کردم من

دنیا چقد پسته 😭😭😭😭

میشه برای سالم بغل گرفتن نی‌نی کوچولوم نفری یه صلوات بفرستین👼🏻❤️
سه چهار روز اول بی نهایت از خدا شکایتمند بودم خیلی خیلی گله میکردم فقط شوهرمو میخواستم  تا این ...

بله عزیزم تنها نیستی همه ما عزیزی رو از دست دادیم و مبارزه می كنیم اما بدون خدا در قلب های شکسته جا داره 

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

سلام دوست عزیز خدا بهت صبر بده و همسرتان بهترین جای بهشت

داغ سخته وقتی آدم عزیزی از دست میده دیگه مثل سابق نمیشه

درد منم بیشتر از شما نباشه کمتر نیست من دختر 3 ماهه ام را 2 ماه پیش از دست دادم. شب و روزم گریه است و حسرت نداشتن بچه ام.

شوهر خاله همسرم وقتی که خانمش باردار بود شوهرش در تصادف به رحمت خدا رفتن و خاله  تنها ماند با دو پسرش و آنها را بزرگ کرد و ازدواج هم نکرد.

روز محشر به خدا خواهم گفت           آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود
عزیزم غم از دست دادن عزیز اینقدر غم بزرگیه که تو هیچ واژه و کلمه ای نمیگنجه .مثل این‌ میمونه که سونا ...

خدا عزیز از دست رفته اتو بیامرزه 

ممنونم عزیزم 🙏