2777
2789
عنوان

فوت همسر😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 33546 بازدید | 331 پست
واااای خیلی سخته خییییییلی خدا صبر بده بهت خیلی خیلی ناراحت شدم منم باردارم درکت میکنم عزیزم ولی ...

الهی آمین😔

انشاءالله بسلامتی بغل بگیریش الهی  زیر سایه خدا و پدر و مادرش بزرگ بشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله

عی بابا 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
عزیزم خدا رحمتشون کنه و به شما صبر دختر عمه م روز تولد بچه ش همسرش تو راه فوت کرد تو تاپیکهام هست ال ...

خدا بهشون صبر خدا بیامرزدشون

بله درسته ممنون عزیزم

بله  الهی آمین واقعا این همه صبر و از خدا دارم منی که برای آوردن یه سفارش غذا هم عجول بودم&nbs ...

اسی واسه منم دعا کن من تازه سه روزه جدا شدم...منم دعات میکنم...عزیزم برات از خدا بهترین ها رو میخوام

استارتر ۲۰سالته ولی شبیه خانومای کاملا عاقل ۴۰ساله حرف میزنی.خدا بهترین سرنوشت رو از این به بعد برای ...

من همیشه نسبت به هم سن و سالام اندیشه بالاتری داشته واسه همین در انتخاب همسر به خودم افتخار میکنم که ۲ سال پیش کسی زندگی کردم که مث فرشته زمینی بود و با افتخار میگم همسرشم 

الهی آمین ممنون عزیزم

استان اردبیل

اسی واسه منم دعا کن من تازه سه روزه جدا شدم...منم دعات میکنم...عزیزم برات از خدا بهترین ها رو میخوام

انشاءالله از این به بعد زندگی به روت بخنده خدا هواتو داشته باشه به خواسته های دلت برسی 

ممنون عزیزم

تو محله پدریم، مرده اسکلت ساختمانی میبست، از اون بالا افتاد و فوت شد، خانمش باردار بود قطعا خیلی سخت ...

خدا بیامرزدشون 

بله قطعا سخته خدا سر هیچ بشری نیاره

ممنون عزیزم

اگه لایق باشم سر نماز مغربم برای آرامشت دعا میکنم.

ان شاالله بهترینهااااااااااااااااا  نصیبت بشه.

صبر بر مصیبت سخته ولی بدون بی جواب نمیمونه اصلا.

یه روزی یه جایی خدا برات به بهترین نحو جبران میکنه

اجرکم عندالله

یاعلی

اللهم عجل لولیک الفرج
اگه لایق باشم سر نماز مغربم برای آرامشت دعا میکنم. ان شاالله بهترینهااااااااااااااااا  نصیبت ب ...

خیلی ممنونم عزیزم پاداش شما هم نزد خدا خدا کمک حالتون باشه 🙏