2777
2789

مالیات چیست ؟

سلام دوستان احساس کردم حالاکه داریم کم کم به فصل اظهارنامه ها نزدیک میشیم درمورد مالیات وانواع آن با هم یه گپ و گفتی داشته باشیم شاید این پست به درد کسی بخوره امیدوارم تاپیک مفیدی باشه 

خب بهتره مطالب این تاپیک رو با معرفی انواع مالیات شروع کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده مامور تشخیص مالیات هستم..درخدمتم  

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

خب بیاین امروز بگیم انواع مالیات به چه صورت هست؟

مالیات در مفهوم کلی به دو دسته مالیات های مستقیم و مالیات های غیر مستقیم تقسیم بندی می شه.

مالیات های مستقیم در واقع مالیات هایی هستند که مستقیما و بدون واسطه از درآمد و دارایی اشخاص اخذ می شوند.

در حالی که مالیات های غیر مستقیم به طرز نامحسوس و غیر مستقیم بر روی قیمت کالاها یا خدمات از مصرف کننده دریافت میشوند.

این تاپیک حسابی جامع هست..کنارمون باشید...

اگر سوالی در مورد مالیات دارید با جان و دل پاسخ میدیم

راستی تا یادم نرفته بگم موسسه ما 20ساله در حوزه مالیاتی و حسابداری تخصص داره شما هم میتونید یک جلسه مشاوره رایگان از ما هدیه بگیرید اونم به صورت حضوری یا تلفنی

با شماره های زیر تماس بگیرید:

021-45293

021-88854146

مالیات مستقیم به مالیاتی اطلاق می شه که بی واسطه و مستقیما از درآمد یا دارایی مودیان مالیاتی اخذ می شه . این مالیات به وسیله مامورین مالیاتی و به طور مستقیم اخذ می شه ، به طور کلی تمام کسانی که در ایران درآمد دارند حتی اگر خارج از ایران زندگی کنند ، مشمول مالیات بر درآمد هستند . حتی کسانی که به کسب و کار اینترنتی مشغول هستند ، باید ، مالیات کسب و کارهای اینترنتی خود را بپردازند.

تا اینجارو هستید؟

همینطور کسانی که در ایران دارایی و اموالی دارند نیز برای حفظ و نگهداری از اموالشان باید مالیات بپردازند . مهم ترین قانونی که در خصوص مالیات های مستقیم به تصویب رسیده است ، قانون مالیات های مستقیم نام دارد که در سال 1345 به تصویب رسید و پس از آن چند بار اصلاح شد .

الف ) مالیات بر دارایی دسته بندی های گوناگونی را شامل می شود .

ب ) مالیات بر درآمد : به طور کلی تمام اشخاص حقیقی یا حقوقی که در ایران درآمد دارند باید مالیات بپردازند . حتی اگر شخصی در ایران ساکن نباشد یا ایرانی نباشد اما در ایران منبع درآمدی داشته باشد ، باید در مهلت ثبت نام اظهارنامه مالیاتی ، اظهارنامه خود را ثبت کرده و مالیات بپردازد . همچنین اشخاص حقوقی بابت درآمدهای داخلی و خارجی خود مشمول مالیات می شوند .
خسته نشدید که!!!

سلام بچه ها امروز میخوام در مورد مالیات مستقیم همون ادامه بخش الف که  مالیات بر دارایی بود صحبت کنم 

بیاین تا بهتون بگم که مالیات بر دارایی شامل چه مواردی است 

1- مالیات حق تمبر : حتما شما هم تا حالا برای رسمیت بخشی به اسناد خود ، تمبر بر روی آن ها چسبانده اید . مالیاتی که به واسطه هزینه تمبر از اشخاص اخذ می شود ، یکی از انواع مالیات های مستقیم بوده و مالیات حق تمبر نام دارد .

2- مالیات بر ارث : برای تقسیم اموال بین وراث متوفی ابتدا باید دیون و بدهی های او پرداخت شود که یکی از این دیون مالیات بر ارث می باشد . در واقع هر کدام از وراث به نسبت نوع مال و طبقه ای که از ارث دارند ، باید میزان مشخصی از مالیات را برای انجام انتقال ماترک متوفی بپردازند و این مالیات برارث یکی از انواع مالیات های مستقیم می باشد.
تو تاپیک بعدی درمورد مالیات بر درامد صحبت میکنیم 

سلام .بچه ها یادتونه درخصو ص قوانین مالیات های مستقیم صحبت کردیم حالا بریم تا بقیه ش اشنا شیم"

ب ) مالیات بر درآمد : به طور کلی تمام اشخاص حقیقی یا حقوقی که در ایران درآمد دارند باید مالیات بپردازند . حتی اگر شخصی در ایران ساکن نباشد یا ایرانی نباشد اما در ایران منبع درآمدی داشته باشد ، باید در مهلت ثبت نام اظهارنامه مالیاتی ، اظهارنامه خود را ثبت کرده و مالیات بپردازد . همچنین اشخاص حقوقی بابت درآمدهای داخلی و خارجی خود مشمول مالیات می شوند .

خسته نشدید که!!!

اگر سوالی در مورد مالیات دارید با جان و دل پاسخ میدیم:wink:

راستی تا یادم نرفته بگم موسسه ما 20ساله در حوزه مالیاتی و حسابداری تخصص داره شما هم میتونید یک جلسه مشاوره رایگان از ما هدیه بگیرید اونم به صورت حضوری یا تلفنی

یا با شماره های زیر تماس بگیرید:

021-45293

021-88854146

14:23

سلام به کسی بخوایم ۵۰۰ ملیون پول قرض بدیم و بعد پس بگیریم گردش مالی میخوره برامون؟

سلام دوست عزیز اگه مثلا شما از حساب رسالت به حساب بانک شهر کسی 500م بزنید و بعد از یه مدته دیگر از همون بانکشهر به حساب رسالت شما 500 م واریز بشه بله برای شما  در امد محسوب میشه منظور همون فروش هست که در نتیجه میتتونه براتون مالیات محسوب بشه .

درضمن ما مشاوره رایگان هم داریم 

02145293موسسه رها فام  

سلام دوست عزیز اگه مثلا شما از حساب رسالت به حساب بانک شهر کسی 500م بزنید و بعد از یه مدته دیگر از ه ...

ممنون عزیزم

اونجا موسسه مالیاتیه؟ چیه عزیزم؟

امروز زنگ زدم گفتم اداره مالیات😅 گفتن اشتباه گرفتی

ممنون عزیزم اونجا موسسه مالیاتیه؟ چیه عزیزم؟ امروز زنگ زدم گفتم اداره مالیات😅 گفتن اشتباه گرفتی

عزیزم موسسه مالیاتی هستیم اداره مالیات نیستیم.شرکت مالیاتی حسابداری هستیم به اسم رهافام  که 20ساله داریم کار میکنیم

شماره های ما
02145293
02188854146
09389868560
دیگه چی از این راحت تر:)

مالیات چیست ؟سلام دوستان احساس کردم حالاکه داریم کم کم به فصل اظهارنامه ها نزدیک میشیم درمورد مالیات ...

سلام عزیزم،من کارتخوان سیاردارم شغلم خریدوفروش خانگیه،سال ۱۴۰۲ یک میلیاردوپونصدکارت کشیده بودم وبرام ۳۶میلیون مالیات اومد،چون اینتاکدم سال زیبایی به اشتباه خورده بود،اعتراض زدم الان شده۲۳۲میلیون،دوباره اعتراض زدم،الان ت سایت زده مالیات عملکردسال۱۴۰۲ سه میلیون وششصده ومنم پرداخت کردم،نوشت پرداخت شد،الان این مبلغ درسته یانه،پرداخت کردم،اشتباه نشده بنظرتون کم کردن؟؟

و مالیات۱۴۰۳ هم برامون۱۵۵میلیون مالیات اومده،چون ازاول سالن زیبایی خورده مالیات زیادمیاد،رفتیم اداره مالیات مدارک بردیم ک اشتباه شده وکارم سبزی فروشی توخونه،دیگه اینتاکدموعوض کردن،بنظرتون این۱۵۵تومنوهم کم میکنن براساس اینتاکداصلی وجدیدم بفرستن،چون اداره گفت برواظهارنامتواصلاح کن پس ک شرایطت اینجوری بودم عوض کردیم