2777
2789
عنوان

نمیدونم عنوان چی بزنم

57 بازدید | 11 پست

سلام دوستان هستید تعریف کنم؟

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 
اره گفتی ریپ بزن رو من

من دانشجو هستم و تو دانشگاه با پسری آشنا شدم که از اول مثل داداشم بود ، اون یکی رو می خواست مجازی ولی دختره نمی خواستش. منم خودم یکی می خوام. خانواده من در جریان بودن که من این آقا رو راهنمایی می کنم .

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دانشجو هستم و تو دانشگاه با پسری آشنا شدم که از اول مثل داداشم بود ، اون یکی رو می خواست مجازی ول ...

تجربه ثابت کرده ۹۰ درصد کسایی که عاشق هم میشن اولش داداشن😑

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

به هر حال روابط صمیمی تر شده . دیشب می گفت من تو مثل ابجیم می‌دونم وووو

در جریان هستم دختره جواب رد داده. سعی دارم دختره رو راضی کنم ولی نتونستم هنوز

سر تولدم بردم بیرون بهم کورن داگ داد. مرز ها رو رعایت می کنیم. به نظرتون برا ولنتاین یه کادو کوچک براش بگیرم ؟

تجربه ثابت کرده ۹۰ درصد کسایی که عاشق هم میشن اولش داداشن😑

این یکی می خواد منم یکی دیگه رو هر دو در جریانیم. بد جا افتاده.

😂😂دادش دادش یواش یواش شدم اقاش

متاسفم برا طرز فکرتون. اون خودش کسی می خواد منم کسی دیگری رو.

این یکی می خواد منم یکی دیگه رو هر دو در جریانیم. بد جا افتاده.

پس موضوع چیه؟

اولش همه همینن اصرارم دارن که چیزی نیست واقعنم نیست

اما دوسال بیشتر تهش اینجوری نمیمونه

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

پس موضوع چیه؟ اولش همه همینن اصرارم دارن که چیزی نیست واقعنم نیست اما دوسال بیشتر تهش اینجوری ن ...

من خودم یکی می خوام.می خوام یه جوری پول اون خوراکی بهش پس بدم .

پس موضوع چیه؟ اولش همه همینن اصرارم دارن که چیزی نیست واقعنم نیست اما دوسال بیشتر تهش اینجوری ن ...

در ضمن قیافه و طرز فکرشون برای ازدواج پسند بنده نیس 

من خودم قبلا به داداش مجازی داشتم ولی بعد بنا بر دلایلی تموم شد. هنوزم مثل داداشمنه برگرده هم حسن همونه