yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7668 عنوان فصل ۳ فیزیک ۳ 460 بازدید | 18 پست کسی تمام فرمولاشو داره؟ رو یه کاغذمیشه واسم بفرستید مرسی🥰🥰 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z) 1402/11/15 | 13:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملک_الموت_میباشم عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2960 حالم یه هم میخوره از فیزیک روی کلماتم بتادین بزن آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7668 حالم یه هم میخوره از فیزیک عشق استفقط امسال با دبیرمون حال نمیکنم من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
ملک_الموت_میباشم عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2960 عشق است فقط امسال با دبیرمون حال نمیکنم من شیمی و زیست دوست دارم روی کلماتم بتادین بزن آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7668 من شیمی و زیست دوست دارم ریاضی بدترینه بقیشون اوکینالبته از زمین هم بیزارم من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
ملک_الموت_میباشم عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2960 ریاضی بدترینه بقیشون اوکین البته از زمین هم بیزارم هیع کنکور موند سال بعد روی کلماتم بتادین بزن آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7668 هیع کنکور موند سال بعد بله متوجه نشدم چی گفتین؟ من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
ملک_الموت_میباشم عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2960 بله متوجه نشدم چی گفتین؟ یعنی باید بمونم پشت کنکور روی کلماتم بتادین بزن آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7668 یعنی باید بمونم پشت کنکور چرا نمیخونی که نمونی پشت کنکور من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
ملک_الموت_میباشم عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2960 چرا نمیخونی که نمونی پشت کنکور چون مشکل پیش اومد برام امسال تا الان نخوندم از الان هم نمیرسم به هدفم روی کلماتم بتادین بزن آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7668 چون مشکل پیش اومد برام امسال تا الان نخوندم از الان هم نمیرسم به هدفم اگه تمام تلاشتو کنی میرسی من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
ملک_الموت_میباشم عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2960 اگه تمام تلاشتو کنی میرسی به رتبه زیر ۸۰۰ از الان تجربی بعیده روی کلماتم بتادین بزن آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7668 به رتبه زیر ۸۰۰ از الان تجربی بعیده بعید نیستهیچ کار نشد ندارهشما روزی ۱۵ ساعت درس بخون اگه قبول نشدی بیا هر چی فحش خواستی بهم بده من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
ملک_الموت_میباشم عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2960 بعید نیست هیچ کار نشد نداره شما روزی ۱۵ ساعت درس بخون اگه قبول نشدی بیا هر چی فحش خواستی بهم بده ۱۵ ساعت مدرسه میرم تکلیف میگن هزارتا امتحان روی کلماتم بتادین بزن آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7668 ۱۵ ساعت مدرسه میرم تکلیف میگن هزارتا امتحان مدرسه نرومثل کاری که من میکنم با درسنامه پیش میرمتشریحیمم خوبه من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)