2777
2789

به نظرم براش یه جشن خیلی کوچیک بگیر تو یک میل بودجه داری من با ۹۰۰تمون تولدمو گرفتم از کادو ک دو روز بعد بندازه دور یه جشن ب یاد موندی خیلی بهتره ب نظرم اگرم خانوادت گفتن ک کیکو برایی کی میگیری بگو برایی تولد رفیقم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم براش یه جشن خیلی کوچیک بگیر تو یک میل بودجه داری من با ۹۰۰تمون تولدمو گرفتم از کادو ک دو روز ...

نمیشه اخه بعد من بودجمم زیاد نیس حوصله استرس این کارا رو هم اصلن ندارم دلم میخاد ی کادو جمعو جور کوچیک ک هزینشم زیاد نباشه بگیرم🙂

دوستی چه بدردی میخوره  که براش خرجم میخوای بکنی  قید این روابط بزنی بهتره سودی که ند ...

واقعن درست میگین من رفیقم الان دوتا رل داره تازه چند روزه با رل دومش اشنا شده بعد اصن دوسشم نداره نمیدونه فقط چجور کات کنه🚶‍♀️

نمیشه اخه بعد من بودجمم زیاد نیس حوصله استرس این کارا رو هم اصلن ندارم دلم میخاد ی کادو جمعو جور کوچ ...

گفتی یک میل بودجه داری. آخه 😂😔به خدا اونقدرام زیاد نمیشه یه جشن ما فکرشو میکنیم زیاد میشه ولی نیست 

حالا چون حوصله استرسشو نداری میتونی ببریش رستوران ۳۰۰یا ۴۰۰بیشتر خرج بر نمیداره حالا اگه اینم نتونستی میتونی براش گل بگیری

واقعن درست میگین من رفیقم الان دوتا رل داره تازه چند روزه با رل دومش اشنا شده بعد اصن دوسشم نداره نم ...

خب

پس قیدشو بزن 

چن ماه دیگه 

میای همینجا تاپیک میزنی ولم کرده  و رفته 

افسردگی بعدش و 

قبل از ادامه دادن خوب فکر کن 

بعدا پشیمون نشی