امروز با وجود برف زیاد توی خیابونا ۷ صبح رفتیم تمرین رانندگی 😃 انقدر برگشتنی خسته بودم که ظهر چهار پنج ساعت خوابیدم🤦♂️ خلاصه شبم که دنبال بیولوژی کمپبل و تکمیل چند تا تحقیقم بودم به کار خاصی نرسیدم . میخواستم یه تاپیک مرتبط با یکی از موضوعاتم بزنم ، احتمال دادم تعطیل بشه، متنشو از قبل آماده کردم گذاشتم۲ شب بزنم که کاربرای کمتری توی سایت باشن ، تا یه مدت حداقل گزارش نخوره اما شگردم جواب نداد😊 محتوای مشابه تاپیک خودم رو زیاد دیده بودم ولی مشکل اینجا بود که برخلاف اون تاپیک ها من توی تاپیکم صراحتا به یه مسائلی اشاره کرده بودم که خب ، شاید این صراحت کلام خیلی مناسب نبود . در هر صورت محتوای متن آموزشی و اطلاع رسانی بود . درسته که مسائل مرتبط با جنسیت رو کمی باز شرح داده بود ولی راه دیگری هم برای توضیح اون مسائل نبود . دلم میخواست واقعا اون مطالب به کسانی که بهش نیاز داشتن برسه ولی نشد 🙂 به کسانی که دلشون میخواست مطلب رو دنبال کنن، پیشنهاد میکنم بیانیه WHO درباره آزمایش بکارت ، Eliminating Virginity Testing:
An Interagency Statement توی همون سایت WHO ، کتاب های جنس دوم و چهره عریان زن عرب رو مطالعه کنن
ساعت بیداری : ۶/۵
تایم استفاده از گوشی : ۱۰۳۵
ایین نامه : ۰ ص
نماز ❌️
۳ یا ۴ بار مسواک ✅️
نخ دندان یا خلال دندان✅️
شکرگزاری ✅️
ورزش ❌️
قبل ۸ بیدار شدن ✅️
۵ دقیقه تنفس عمیق ❌️
قرص اهن ✅️
قرآن یا دعا ❌️