2777
2789
عنوان

مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 30 پست
ای واای چی میکشن الان 🥺 الان فقط خاطره هاشون مونده 😢😢ای خداااا

همین چهارتا بچه یهو تو خونه کم بشه آدم دیونه میشه اصلا چقدر خوشحال بودن گفتن بالاخره بچه دار شدیم

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین چهارتا بچه یهو تو خونه کم بشه آدم دیونه میشه اصلا چقدر خوشحال بودن گفتن بالاخره بچه دار شدیم

دیوونه؟؟؟کلا روحشون میمیره فقط عین مرده متحرک میشه آدم. واای اصلا بغضم گرفت🤦‍♀️🥺

وِل کُـن جَهــــانــ را ... قَهـــوه اتــ یَـــخ کَـــرد
دیوونه؟؟؟کلا روحشون میمیره فقط عین مرده متحرک میشه آدم. واای اصلا بغضم گرفت🤦‍♀️🥺

خدا سر هیچکس نیاره😔

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

بابام تخت بیمارستان جاریم اومد مثلا احوالپرسی با خنده می‌گفت بابات ورپرید من موندم چرا هشت ساله این ...

خودمم موندم چرا بعضیا تاوان نمیدن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
بابام تخت بیمارستان جاریم اومد مثلا احوالپرسی با خنده می‌گفت بابات ورپرید من موندم چرا هشت ساله این ...

این بشر حتما از مغز تعطیله، کلا راحته،، اونم تاوان حرفش میده

بخدا مث مار فقطططط می‌چرخه نیش میزنه خیلی از خدا دلگیرم 

توف به صورتش عوضی 

خودمم دوتاشو دارم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
خانواده سلطانی در مراسم حاج قاسم امسال دو تا دختر عروس و 5 تا نوه شهید شدن

🖤