2777
2789
عنوان

مرگ

486 بازدید | 30 پست

یه فامیل داشتیم که سالها بچه دار نشدن بعد خدا بهشون چهارتا بچه داد چون سنشون بالا بود زود به زود بع دنیا اومدن بعد سه چهارسال پیش یکیشون دانش آموز بود فوت کرد امسالم سه تاشون با هم تصادف کردن و فوت کردن نمیدونم واقعا چه حکمتی تو کار خداس که درد به این بزرگی رو دل این بیچاره ها گذاشت امروز دیدمشون خیلی ناراحت شدم💔

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

یه همسایه ما داشتیم ۶ تا دختر جوون . همه نوه های دختری یک خانواده باهم تصادف کردن فوت کردن . مادربزر ...

خدا بیامرزدشون

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه میگن هیچ چیز به زور از خدا نخواید 

والا یه زور نخواستن خانواده گفتن طلاق بگیرید گفتن همو دوست داریم خدا داد دمش گرم ندادم هرجور راحته

چه بد واقعا گاهی آدم تو کار خدا میمونه کاش هیچ وقت بچه دار نمیشدن

آره واقعا خیلی سخته 

واای خدا چه سخت🥺داغ فرزند😢😢

خیلیییی سخته خیلییی بنده خدا ها داشتن زندگیشونو میکردن کاش بچه دار نمیشدن

خیلیییی سخته خیلییی بنده خدا ها داشتن زندگیشونو میکردن کاش بچه دار نمیشدن

ای واای چی میکشن الان 🥺

الان فقط خاطره هاشون مونده 😢😢ای خداااا

وِل کُـن جَهــــانــ را ... قَهـــوه اتــ یَـــخ کَـــرد