خونم تمیزه جوری نیست ک بخام هی کارکنم سرگرم بشم .تی وی هم اصلا فیلم جالب نمیزاره .خودم و ی گوشی ک حالم از اینستا و انس بدون مخاطبم بدرد میخوره شوهرمم همش سر کار نمیدونم چیکارکمم ناراحتم عمرم الکی میگذره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پادکست های توسعه فردی و تربیت فرزند بسیار زیاد گوش میدم
نگهداری از جگر گوشه م هم که هست
ورزش هم هست ولی باشگاه توی خونه اینترنتی اشتراک گرفتم ورزش میکنم
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
ولا سر کار میرم هرروز ب بعدظهر ولی بازم حوصلم سر میره تابرم .زبان هم تو ی شهر کوچیکی هستم برا بزرگسا ...
دیگه توی عصری زندگی میکنیم که مسافت مفهوم خودشو از دست داده ، کلی کلاس های خوب اینترنتی برگزار میشن فضای کلاس هست ولی اینترنتی اگر زبان دوست داری اینترنتی شرکت کن
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است