2777
2789

خونم تمیزه جوری نیست ک بخام هی کارکنم سرگرم بشم .تی وی هم اصلا فیلم جالب نمیزاره .خودم و ی گوشی ک حالم از اینستا و انس بدون مخاطبم بدرد میخوره شوهرمم همش سر کار نمیدونم چیکارکمم ناراحتم عمرم الکی میگذره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس برین آموزش ببینین ساز اگر شرایط مالی شو دارین استخر برین با دوستاتون  کلاس زبان اگ علاق ...

ولا سر کار میرم هرروز ب بعدظهر ولی بازم حوصلم سر میره تابرم .زبان هم تو ی شهر کوچیکی هستم برا بزرگسالا نداره ...

توی خونه کار طراحی سایت و سئو انجام میدم

حفظ قرآن و تفسیر و مفاهیم انجام میدم 

پادکست های توسعه فردی و تربیت فرزند بسیار زیاد گوش میدم 

نگهداری از جگر گوشه م هم که هست 

ورزش هم هست ولی باشگاه توی خونه اینترنتی اشتراک گرفتم ورزش میکنم 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
ولا سر کار میرم هرروز ب بعدظهر ولی بازم حوصلم سر میره تابرم .زبان هم تو ی شهر کوچیکی هستم برا بزرگسا ...

زندگی همینه بخدا

منم خیلی گشتم دنبالش 

جز این نیست 

بهونه نیار یا ی کاری و کن

یا افسرده نشو

سرکار برو ادامه تحصیل بده مهارت موردعلاقتو برو دنبالش و آموزش ببین

درس خوندم رشته مورد علاقم رو ..بعدش هم دررشته دیگ اموزش دیدم و الان سر کارم .اما ب بعدطهر ها دیگ کل روز بیکارم

درس خوندم رشته مورد علاقم رو ..بعدش هم دررشته دیگ اموزش دیدم و الان سر کارم .اما ب بعدطهر ها دیگ کل ...

بشین جلو اینه میکاپ کن تمرین کن 

اهنگ گوش بده 

فیلما و سریالا شبکه خانگی رو بریز رو فلش ببین 

اشپزی کن چیزایی ک دوست داری کیک بپز دسرای جدید درست کن 

ولا سر کار میرم هرروز ب بعدظهر ولی بازم حوصلم سر میره تابرم .زبان هم تو ی شهر کوچیکی هستم برا بزرگسا ...

دیگه توی عصری زندگی میکنیم که مسافت مفهوم خودشو از دست داده ، کلی کلاس های خوب اینترنتی برگزار میشن فضای کلاس هست ولی اینترنتی  اگر زبان دوست داری اینترنتی شرکت کن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است