2777
2789
عنوان

کولیک بچه هاتون چند ماهگی خوب شد

1103 بازدید | 16 پست

سلام خوبین یه سری هم میگن 3.4 ماهگی 

یه سری میگن 6 ماهگی

تو یه سایت نوشته بود ممکنه تا یک سالگی هم طول بکشه

حالا شما بگید کی خوب شده میانگینش دستم بیاد تقریبا کی خوب میشه 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

۴

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از چیه ؟! سه تا بچه آوردم از این مشکلات نداشتن ولی دیدم زیادن این مدل بچه ها 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

همه بچه ها ی جور نیستن ولی اصولاً چهار ماهگی .اونایی ک شدید تره مث پسر من تا شیش ماهگی هر شب داشت و بعد از اون گاهی تا 9ماهگی می‌گرفت و بعد اون دیگ ندیدم

زخم که میخوری حتما مزه مزه اش کن حتما نمکش آشناست!

من نی نیم نفخ داشت خیلی شدید الان ۵ ماهشه دیگه نداره 

الیته خودم سخت تو رژیمم که چیزای نفاخ نخورم پسرمم تا یه هفته پیش مداوم گرمیچر(گریپ میکسچر) میخورد الان اوکیه خداروشکر ولی نمیدونم اگه چیزای نفاخ بخورم واکنش نشون میده یا نه یکماه پیش امتحان کردم دهنمو سرویس کرد

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
از چیه ؟! سه تا بچه آوردم از این مشکلات نداشتن ولی دیدم زیادن این مدل بچه ها 

دلیلش مشخص نیس 

میگن شاید به خاطر به تکامل نرسیدن روده ها باشه 

نمیتونم راحت گاز معده رو دفع کنن 

جمع میشه تو شکم 

درد میگیره 

و هی زور میزنن قرمز میشن 

گریه های شدید 

مخصوصا توی عصر و شب 

درمان خاصی هم ندارد 

میگن باید صبر کنم دورش بگذره اون روده به تکامل برسه خوب میشه 

همون دل دردیه که بچه ها همه دارن یکم شدید تر 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍
۹ ماهگی     بهم گفتن تا ۴۰ روز خوب میشه،نشد  بعد گفتن تا دوماه،نشد بعد گفتن ۴ ماه ...

وای چه بد 

دعا کن برا ما اینجوری نباشه پیر من الان دوماهشه هنوز 

من نی نیم نفخ داشت خیلی شدید الان ۵ ماهشه دیگه نداره  الیته خودم سخت تو رژیمم که چیزای نفاخ نخ ...

منم تو رژیمم ولی با اینکه هیچی نمی‌خورم ولی اون داره هنوز البته دوماهشه الان

۳ماهگی

امیدوارم برا پسر منم تا سه ماهگی باشه 

بعدش چجوری فهمیدید که خوب شده 

چیز نفاخ خوردید دیدید دیگه واکنشی نداره؟

منم تو رژیمم ولی با اینکه هیچی نمی‌خورم ولی اون داره هنوز البته دوماهشه الان

بهتر میشه صبور باش

ببین اگه داروش تاثیر نداره روش هر دوهفته یکبار عوضش کن 

من دو تا دارو زیر نظر پزشک عوض کردم و در نهایت سومی که گریپ میکسچر خارجی بود و روش نوشته نورس هارویز گریپ میکسچر روی پسرم جواب داد و کاملا آرومش کرد البته همونطور که گفتم اون+رژیمم

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

یه چیز دیگه هم بگم 

نکنه میوه میخوری؟ من پسرم بشدت روی پرتقال و سیب و خیار و هندونه و انار واکنش بد نشون میداد اونا رو هم دیگه نمیخورم

هویج و پیاز خام هم نفاخه