2777
2789
عنوان

پسرای پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 21 پست
منمیه بار با یه همچین موردی اصلا مثه بی زبونا هیچییییی نگفتم موند تو دلم الان میخام جواب بدم ولی محت ...

هر حرفی زدن که به نظرت مسخره بود تو هم یه چیز مسخره تر بگو 

مثلا پسره گفت زن من باید فلان باشه بگو شوهر منم باید کشتی تفریحی داشته باشه

{ خانم هستم }

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حانوادم باهام همراه نیستن و میگن همینا خوبن 

بگو : هرکس میگه خوبه بره زنش بشه ، من سر سفره عقد هم بشینم بله رو نمیگم . دوست دارین برم فردا با بچه تو بغل برگردم 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

شکمش گندست و اینا؟😂

اگه واقعا نمیخوایش ،میخوای روشونو کم کنی ،یه دهتا چیز دیگه هم پیدا کن بزار روش بگو به هیچ عنوان نمیتونم به این دلایل این آقا پسرتونو قبول کنم کیس مناسبی طبق معیارهام نیست  ،ایشالا بتونید براش یه دختر دیگه پیدا کنید😏 جلو همون مادرش بگو 

البته اگه ننش تا آخر حرفات دق نکنه 

اگه واقعا نمیخوایش ،میخوای روشونو کم کنی ،یه دهتا چیز دیگه هم پیدا کن بزار روش بگو به هیچ عنوان نمیت ...

مردم انقد پرو ان که😂😂دق چیه 

میرن پس‌فردا میگن دختره پسر ماه منو از دست داد

درسته باید بگم ،جنگه اعصابه،ولی خب

وقتی خانواده ببینن واقعا با تمام وجود نمیخای اصرار نمیکنن . شما سفت و سخت نمیگی نمیخام اونها هم خیال میکنن میخای ولی داری ناز میکنی .

با تنفر تمام بگو نمیخام دیگه هم بیاد پیشش نمیرم . بگین دیگه نیاد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .