سلام خوبین من دو ساله عفونت قارچی دارم دکتر بهم قرص واژینال داده یکی میترونیدازول یکی نیستاتین فکر کنم بود اسمش البته من در کنارش عفونت ادرار دارم پیش دکتر کلیه که رفتم بهم علاوه بر دارو عفونت ادراری دارو برا عفونت قارچی هم داده فقط نمیدونم بعد استفاده از قرص ها باید نوار بهداشتی بزنم یا نه چون نوار که میزنم خارش می گیرم راستی موقع استفاده از قرص داخلی یکم درد دارم طبیعیه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بجای نوار من پیشنهاد میکنم یه مدت نوار پارچهای خودت درست کن بعد استفاده خوب بشور با اتو ضد عفونی کن ...
مرسی عزیزم والا من دو ساله پدرم در اومده خونه قبلیمون آفتاب نمی گرفت اما اینی که میگم آفتاب می گیره هرچیزی هم دکتر گفته رعایت می کنم مثل خشک کردن لباس زیر نور آفتاب نپوشیدن لباس تنگ مثلا ماه قبلی خارش داشتم اما دکتر نرفتم خودم پماد واژینال گرفتم استفاده کردم خوب شدم تا پریود میشم خارش می گیرم صد نمونه نوار بهداشتی هم عوض کردم نمیدونم مشکل از چیه یکی دو بار هم از کاندوم برا جلوگیری استفاده کردم ولی دیگه نمی کنم
سرگین یا همون عنبرنسارا از عطاری بگیر بزار رو آتش دود کند بعد تومنقل اسفندی با دامن روش وایسه چندباری در روز خوبه خوب میشه این کار خودم انجام میدم از نوار بهداشتی هستش ودیگه استفاده نمیکنم عفونتم ندارم حدود یک ساله
ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔 خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞