2777
2789
عنوان

لاس زدن زن فامیل با شوهرم

2915 بازدید | 23 پست

فامیل داریم خیلی نزدیکه .

چند ماهه پیش تو جمع متوجه خنده و لحن لوسش بودم .داشت جلب توجه میکرد .کنارش داشتیم میخندیدیم شوهرم به خنده هاش چندبار خیره شد .به من که زنش بودم نگاه نمیکرد.

چند باری اتفاق افتاده که اون خانوم لوس شده جلوی همسرم .همسرمم بنظرم گاهیی نگاه جالبی نداره متوجه شدم.

ولی تاحالا بهش نگفتم چون بیرونم میدیدم خیره به زنا نگاه کنه باهاش حرف بزنم متوجه نشه.

اینا به کنار حس میکنم هردو کرم دارن.

این خانومم مهمونه خونه مادرم این هفته چند روز هستن منم نمیخوام برم مامانم دعوا درست میکنه چرا میخوان بیان شما نمیایید حتی میدونم زنگ میزنه شوهرم .اعصابمون بهم میریزه.

چه پیشنهادی میدین بهم؟

همسرم خیلی وقته که بهتر شده اونجور نگاه خانوما نمیکنه چندباری امتحانش کردم از وقتی ام باردار شدم صد درجه بهتر شده.

بهش گفتم هروقت نگاه کنی من ناراحت بشم از خدا میخوام تو زندگیمون مشکلات مالی پیش بیاد روز خوش نبینی.که واقعاهم این اتفاق افتاده براش چند سری .

حالا مسئله لاس زدنای نگاه و حرکات فامیلم هست .بچه داره شوهر داره ولی باز جلب توجه میکنه بدم میاد

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکی ولی شوهر شما طبق کفته هاتون یجورایی چشم چرونن

بنظر من بهتره حساسیتتو نشون ندی

و کاریم به زنای مردم نداشته باشی و بهشون انگ نچسبونی چون مردا اونم نوعِ ایرانیش از همه بدترن.

نمیدونم بخدا 

من بودم چشاش از کاسه در میکردم نگاه کردن نداریم

ولی کاری ازم بر نیاد جایی اذیت باشم نمیرم هر کی میخواد ناراحت شه

شایدم شما حساسی بعضی خانوما ذاتا خنده رو هستن 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

خودت بزن مریضی بگو آنفولانزا گرفتم دکتر گفته واگیره

چندتا سرفه کن یه ماسکم بزن صورتت

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

دقیقا مشکل این چند روز من.شوهرمنم خیره بهش نگاه میکرد جوری ک اصن حواسش نبود.اگه بهش بگم دعوای شدیدی راه میندازه نمیدونم چکار کنم خواب ندارم این چند روزه رو مخمه ک باید بگم ولی میدونم تهش دعواست چکار کنم خدایا

نمیدونم بخدا  من بودم چشاش از کاسه در میکردم نگاه کردن نداریم ولی کاری ازم بر نیاد جایی اذیت ...

نه حساس نیستم،چرا فقط با اون باید اینجور باشم.دخترای دیگه یا زنای جوون دیگه خوشگل تر از اون خانم دیدم چطور جلو همسرم بگو بخند دارن ولی حس بد نگرفتم .دختر عموم و اوردم خونه یه حرکت ازش ندیدم ولی این خانوم نوع خنده هاش پیش شوهرم کاملا مشخصه تغییر میکنه

اکی ولی شوهر شما طبق کفته هاتون یجورایی چشم چرونن بنظر من بهتره حساسیتتو نشون ندی و کاریم به زنای ...

شوهرمو قبول دارم.حساسیت که نشون نمیدم اگه میخواستم انگ بجسبونم میگفتم همه زنا جلب توجه میکنن برای شوهرم که نگاهشون میکنه .چرا فقط تو فامیل باید بگم همین یک نفر اینجوره .از این خوشگل تر جذاب تر هستن .با همسرم کلی بگو بخند داشتن ولی چرا نمیگم اونا جلب توجه کنن .این خانوم .وقتی شوهرم هست خنده هاش لحنش صحبتش عوض میشه پدرمم متوجه این قضیه از سمت اون خانوم شده وقتی همسرم هست .غیر مستقیم بهم گفته

دقیقا مشکل این چند روز من.شوهرمنم خیره بهش نگاه میکرد جوری ک اصن حواسش نبود.اگه بهش بگم دعوای شدیدی ...

مردا وقتی مقصرن دعوا راه میندازن .اولین بار رفتیم عروسی دیدم شوهرم .چنتا زن دارن میرقصن نگاهشون میکنه همونجا بهش گفتم رفتارت بدم اومد منم تو کل مسیر شالمو در اوردم .

توهم یه کیس پیدا کن تو همون جمع ،و نگاش کن و به خنده اش توجه کن .شاید شوهر الدنگت درس بشع .

نمیتونم همچین اجازه ایی به خودم بدم دوست ندارم این رفتارو

نه حساس نیستم،چرا فقط با اون باید اینجور باشم.دخترای دیگه یا زنای جوون دیگه خوشگل تر از اون خانم دید ...

خب بهش بگو چطوری ؟

داستان خودت رو در قالب داستان یه نفر تعریف کنه که آره زنه شوهر داره با مرد متاهل تیک میزنه حالا خدا گذاشته تو کاسش چند روز پیش فهمیدن شوهرش با یه زن متاهله و چقدر کثیف شده دنیا و دیگه میدونی باید چی بگی بگو اگه قصدی داره میفهمه با اونی و فهمیدی اگرم نه که بیخیال شو

ولی چطور مهمونی همش خونه مامانته

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
خب بهش بگو چطوری ؟ داستان خودت رو در قالب داستان یه نفر تعریف کنه که آره زنه شوهر داره با مرد متاهل ...

از شهرستان میان کار اداری دارن چند روزی اونجاعه

2790
2778
2791
2779
2792