2777
2789
عنوان

عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 50 پست
انشالله عزیزم  ولی تنبلی تاثیری تو بارداری ندارن منم داشتم هر جا میرفتم یه قرصی میداد تا آخر د ...

ممنونم مهربونم🙏 کاش خدا هم بخواد😍🙏🙏🙏

اره اینکه شکی نیست همه چیز با اصلاح سبک‌زندگی و‌ ورزش بهترمیشه ولی من فولیکولام هم خوب رشد نمیکنه،دیگه ببینم این ماه چی درانتظارمه و خدا چی برام میخواد🥺🙏🙏🙏🙏

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جونممممم،، عزیزمیییی❤️ نه بابااا من پریودم کمه کمش 2هفته عقب میندازم اونقده‌ام درد میکشم تا بشم،، ش ...

عزیزززم انشالله هرچی زودتر بهتر بشی ودیگه اثری از مریضی تو بدنت نباشه🙏🙏 

اره لعنتی نیومدنش هم با عذابه و‌درد،انشالله بشی و راحت بشی از دردش🥰😘 

ممنونم مهربونم لطف داری انشالله خدا بخواد و منم صاحب نی نی بشم😍🙏🙏🙏

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

عزیزززم انشالله هرچی زودتر بهتر بشی ودیگه اثری از مریضی تو بدنت نباشه🙏🙏  اره لعنتی نیومدنش ه ...

ان‌شاءالله جونم ان‌شاءالله ❤️🧡❤️

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
ممنونم مهربونم🙏 کاش خدا هم بخواد😍🙏🙏🙏 اره اینکه شکی نیست همه چیز با اصلاح سبک‌زندگی و‌ ورزش ...

انشالله درخواست میدم رفتی آزمایش بهم خبر بده

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
انشالله درخواست میدم رفتی آزمایش بهم خبر بده

ممنونم مهربون 

مرسی🙏😘

انشالله خوش خبر باشم 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز