2777
2789
عنوان

عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 50 پست
واقعا که از حضرت مریم یاد بگیر نصف تو بود

😂😂😂دهنت سرویس

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاااانم😍😍😍 دورت بگردم من فسقلی🥰😘😘😘 خدا حفظش کنه،اسمش چیه؟ خوشگل خاله برای خاله دعا م ...

کیانا 

انشالله برات دعا میکنم یه کوچولو ناز و خوشگل بیاری عزیزدلم 

ببخشید ولی مشکل داری

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
😂 شرم برمن.اوف بر من

😂😂😂😂

کیانا  انشالله برات دعا میکنم یه کوچولو ناز و خوشگل بیاری عزیزدلم  ببخشید ولی مشکل داری

ممنونم مهربونم😍🙏🙏

جان؟؟!! یعنی چی؟ حس ششمی؟

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

فدات شم مرسی چند سالشه دخترت

نشی که عزیزی 💖

8سالشه نفس💜،مدرسست.. 

پریودم دیرشده عادتمه،شکمم باد کرده، صبح میگه آخجون بابایی، مامان نی‌نی‌ دارههههه😅😅😅

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
ممنونم مهربونم😍🙏🙏 جان؟؟!! یعنی چی؟ حس ششمی؟

نه عزیزم میگم مشکل داری برای بچه دار شدن یا نه سوال پرسیدم

نشی که عزیزی 💖 8سالشه نفس💜،مدرسست..  پریودم دیرشده عادتمه،شکمم باد کرده، صبح میگه آخجون باب ...

😂😂😂😂🙄 عزیزمممم خوب بیار یکی بچه تنهاست حق داره

نه عزیزم میگم مشکل داری برای بچه دار شدن یا نه سوال پرسیدم

😅😅🤦🏻‍♀️

اره تنبلی دارم، ولی دیروز بی بی چکم هاله  داشت رفتم  بتا ولی مشکوک بود و عددش ۱۰بود، گفت یه هفته دیگه تکرار کن ، فعلا بلاتکلیفم و منتظر معجزه ی خدام😍🥺🙏🙏🙏

برام دعا کن گلی🌺🙏🥺

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

نشی که عزیزی 💖 8سالشه نفس💜،مدرسست..  پریودم دیرشده عادتمه،شکمم باد کرده، صبح میگه آخجون باب ...

😅😅😅 عزیززززم 

انشالله که مامان شدی دوباره😍🤩🙏🙏

😂😂😂😂🙄 عزیزمممم خوب بیار یکی بچه تنهاست حق داره

چشاتو کج نکن کیانا میترسه😁

دورازجونت رماتیسم مفصلی شدید دارم،، زایمان برام خوب نیست، یه ریسکه بزرگه،، دکتر گفت زیرنظرباش،، ولی همسرم میترسه ازبدنم راضی نمیشه.. سنمم دیگه 35شده با مریضیمو سنم خطرناکه برام.. 

دخترتو بوسش کن 2000000تاااااا💕💕💕

😅😅🤦🏻‍♀️ اره تنبلی دارم، ولی دیروز بی بی چکم هاله  داشت رفتم  بتا ولی مشکوک بود و ع ...

انشالله عزیزم 

ولی تنبلی تاثیری تو بارداری ندارن منم داشتم هر جا میرفتم یه قرصی میداد تا آخر دوستم یه دکتر معرفی کرد رفتم گفت اصلا تنبلی دارو نداره یه چیز طبیعی هست تو بدن همه خانما بعضی ها بزرگ میشه بعضی ها نه فقط با ورزش کردن جلو بزرگ شدنشو میگیری گفت دارو ندارن طبیعی هست به من قرص داد که بیشتر بزرگ نشه گفت هیچ تاثیری هم تو بارداری نداره به هیچ وجه

چشاتو کج نکن کیانا میترسه😁 دورازجونت رماتیسم مفصلی شدید دارم،، زایمان برام خوب نیست، یه ریسکه بزرگ ...

عزیزم انشالله خوب بشی بتونی یدونه بیاری 

چشم 

نه نترس نمی‌ترسه این😂

😅😅😅 عزیززززم  انشالله که مامان شدی دوباره😍🤩🙏🙏

جونممممم،، عزیزمیییی❤️

نه بابااا من پریودم کمه کمش 2هفته عقب میندازم اونقده‌ام درد میکشم تا بشم،، شدنی‌ام که بستری میشم متأسفانه.. 

ان‌شاءالله خودت به زودی زود دامنت سبز بشهههه الهی قشنگم💖💜💖

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز