2777
2789
عنوان

عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 50 پست
ای جانممم  از طرف من محکم گازش بگیرید قندعسلُ😍🧿❤️

چشم😂

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
من می‌خوامش 😢🐣

بیا ببرش

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دلم بچه خواست که

بیار خو😁😁

جاااانم😍😍😍

دورت بگردم من فسقلی🥰😘😘😘

خدا حفظش کنه،اسمش چیه؟

خوشگل خاله برای خاله دعا میکنی یه فسقلی هم تو دل خاله باشه🥺😔😭🙏🙏🙏🙏

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

جاااانم😍😍😍 دورت بگردم من فسقلی🥰😘😘😘 خدا حفظش کنه،اسمش چیه؟ خوشگل خاله برای خاله دعا م ...

فدات شم کیانا

بیا ببرش

😌😂😂 حتماً

مگه میتونی از این دوست داشتنی دل بکنی 🥺🥲

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟

نی نی میخواممممممممم🥺

کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :)            مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)
چشم😂

چشمتون بی بلا🤭❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
😂😂خب بدون شوهر ک نمیشه میوه بهشتی هم فک نکنم بزام بیارن ک خودبخود حامله شم

😂😂😂

فدات شم کیانا

ای جووون 🤩🤩

عاشق اسمش هستم ک😍😍

خوش نام و‌سلامت باشه همیشه❤️

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

وووششش ننهههههه

بفرستش اینور باهاش بازی کنممممم

الان دخترم بود غش کرده بود،، مثل خودم عشق نی‌نیه.. 

خدا برات حفظش کنه الهییی💗🧡💗

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
وووششش ننهههههه بفرستش اینور باهاش بازی کنممممم الان دخترم بود غش کرده بود،، مثل خودم عشق نی‌نیه.. ...

فدات شم مرسی چند سالشه دخترت

😂😂خب بدون شوهر ک نمیشه میوه بهشتی هم فک نکنم بزام بیارن ک خودبخود حامله شم

واقعا که

از حضرت مریم یاد بگیر نصف تو بود

ܩࡍ߭ ܟܿࡅ࡙ܠܨ ߊ‌ܝ̇‌ ܝ݆ߺܠܙ ܣߊ ܝ‌ࡐ‌ ܫܩܥ‌‌ߊ‌ََ ܟܿܝ‌ߊ‌ܢ̣ߺ ܩࡅ࡙ܭࡅ߭ܩܢ ܭܘ ܥ‌‌ࡅ࡙ܭَܘ ࡅ߭ܢ̣ࡅ࡙ــــــࡅ߭ܩࡅ߳ࡐ‌ࡅ߭🤞
ای جووون 🤩🤩 عاشق اسمش هستم ک😍😍 خوش نام و‌سلامت باشه همیشه❤️

ممنون گلم❤️❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز