2777
2789

واقعا بدبخته کسی که این مشکلات گوش و حلق و بینی رو داره. من خودم سینوزیت ندارم ولی آلرژی شدید دارم از زمانی که یادم میاد صورتم پف داره و نمیتونم از بینی نفس بکشم. هیچوقتم تاحالا خوب نشدم و نخواهم شد😑

منم دارم انقد شدید بود تب میکردم ، لوزهام هم باد میکردن

الان یه مدته دارم روغن زیتون میریزم تویه بینیم اولاش درد داره  بعد بخور برگ درخت اکالیپتوس میدم مخاط بینیمو تخلیه میکنم کلاه هم میپوشم سرم تویه خونه، واقعا بهتر شدم 

⁦(?・・)σ⁩                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید همش بخور گرم بگیری مجاری باز بشن و عفونتای سینوسی از بینی تخلیه بشن

وقتی هم که بیرون میری از خونه به هیچ عنوان پیشونی و گونه ها نباید هوای سرد بخورن وگرنه دوباره عود میکنن

تنها راه اینکه کامل خوب بشی همینه که عفونتا رو تخلیه کنی

وگرنه چرک خشک کن همونجا خشکشون میکنه ولی یه مدت که بگذره تازه بشن باز دوباره روز از نو روزی از نو

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 

ببین با دست همون قسمت سینوزیت رو ماساژ بده با دست محکم فشار بده من خیلی سبک میشم... برو روغن بنفشه بر پایه کنجد اصل بخر هم ماساژ بده هم بریز داخل بینیت عالیه منم همچنان دارم ولی با این قطره بهتر شدم یه کتری اب کن جوش اومد بخور بده زیر ملافه ای چیزی همزمان بخور ماساژ بده اینا عالیه پیشونتو گرم نگه دار قرص نوافن هم خوبه درجا خوب میشی ولی زیادی نخور همون روغن رو بگیر 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

منم دارم انقد شدید بود تب میکردم ، لوزهام هم باد میکردن الان یه مدته دارم روغن زیتون میریزم تویه بی ...

الان کلی از گلوم و بینیم خلط اومد ترسیدم 

‌اعتمادی‌که‌با‌رفتار‌‌`از‌بین‌بره‌با‌حرف‌برنمیگرده

من که مردم انقد امپول زدم و انتی بیوتیک خوردم:/

یکی نوشته بود اب نمک رو از بینی بکش تو از دهن خالی کن خوب میشه اما انقد پشت گلوم خلط هست که با این چیزا درست نمیشه.  کاش یه درمونی داشت😭

من که مردم انقد امپول زدم و انتی بیوتیک خوردم:/ یکی نوشته بود اب نمک رو از بینی بکش تو از دهن خالی ...

آب نمک نه روغن زیتون طبیعی بریز تویه بینیت بعد چند دقیقه بخور بده روزای اول سوزش داره بخاطر مخاط های سینوست، سرت رو هم گرم بگیر کلاه بپوش

⁦(?・・)σ⁩                          
آب نمک نه روغن زیتون طبیعی بریز تویه بینیت بعد چند دقیقه بخور بده روزای اول سوزش داره بخاطر مخاط های ...

تب هم علایمشه؟

‌اعتمادی‌که‌با‌رفتار‌‌`از‌بین‌بره‌با‌حرف‌برنمیگرده