2777
2789
عنوان

روبیکا

210 بازدید | 21 پست

سلام دوستان شماره کسی رو حذف کردم و تو روبیکا نمایش عکس پروفایلمو گزینه فقط مخاطبین انتخاب کردم حالا طرف نمیتونه دیگه عکس پروفمو ببینه ؟عکس صفحه روبینو مو چی اونم نمیتونه ببینه آیا اصلا صفحه روبینو م براش بالا میاد ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط برا پروفایلمو نمیتونه ببینه 

آه اونم شاید بتونه چون دیدی گه وقتی صفحه بیو میاد و مشخصات بیاری ماشین تر پروفایل بزرگ میشه و احتمالا اونجا براش بیاد من راستش پاک کردم ولی تا جایی یادمه اینجوری بود 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

پروفتو نه 

ولی عکس پروف روبینو تو حتی اگ قفل کرده باشی ام میتونه 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
پست ها خوب لایک نمیشن ,یهو نشون میده که نیستم درحالیکه که انلاینم

بای تو هم وقتی لایک میکنی میزنه ارور؟

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
اگه فبلا شماره داشتی معمولا اسم پروفایل مبمونه و با جستجو بالا میاد

من شمارشو حذف کردم و دیگه او روبیکا هم ندارمش ولی مطمئننم اون حذف نکرده یه آدم سمی تشریف دارن که دوست ندارم هیچ جوره پیگیرم باشه ،میفهمه که شمارشو حذف کردم ؟

پروفایلش بالا بیار و بلاک بزن و شمارشو لیست سیاه قرار بده

نه نمیخوام بلاکش کنم فقط حذف کردم که نداشته باشمش و نبینمش و دوست ندارم پیگیرم باشه حتی دوست ندارم عکس پروفمو ببینه حالا می‌فهمه که شمارشو حذف کردم یانه ؟