2777
2789
عنوان

چطور بلیط هواپیما فوری بگیرم؟

268 بازدید | 15 پست

سلام کسی تو چندماهه گذشته تونسته بلیط پیداکنه؟  تا جمعه همه سایتها پرهستن، دفترهواپیمایی هم نداره چطور بلیط برا فردا یا پسفردا گیر بیاریم؟ 

آی دونت نو 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علی بابا یا مستر بلیط نداشته باشن شاید بری فرودگاه پای پروازی بتونی بری

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

نه ندارن  خب باید کسی کنسل کنه؟

نه معمولا پای پرواز در حد ۲،۳ نفر جا هست همیشه ولی باید بری فرودگاه فقط 

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

شما اینکارو کردید؟ 

بله ما چند بار اینجوری از تهران به قشم و بر عکس رفتیم و اومدیم

چه خوب امیدوارم برا ما هم بشه 

فقط باید تو سایت ساعت های پروازی تهران به زاهدان رو چک کنی و حداقل ۲ ساعت قبل اون پرواز بری فرودگاه