2777
2789
تاپیک عکس بود 😐

الهی😂💔

بچه خودم نیست دورت بگردم

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کامنتتو پاک کردی اما ناراحت شدم😕

به خدا قبل این بود عکستو ببینم

بعد فک کردم پسری

بعد عکستو دیدم یهو ، پاکش کردم

من قبل اینکه عکسو ببینم با کاربرا شوخی میکنم

ببخشید شرمنده عزیزم ، فقط خواستم سر به سرت بذارم ، یهو دیدم اععع عکسو گذاشتی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

به خدا قبل این بود عکستو ببینم بعد فک کردم پسری بعد عکستو دیدم یهو ، پاکش کردم من قبل اینکه عکسو ...

شما ببخش کامنتت پایین عکس بودفکرکردم دیدی هرچند درستم گفتی😅😅

باش اصن حق باتوعه👏
شما ببخش کامنتت پایین عکس بودفکرکردم دیدی هرچند درستم گفتی😅😅

نه عزیزم اصلا اینجوری نیست

اتفاقا خوبی 😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥