۱۳۶۸۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1003 عنوان کیست تخمدان 549 بازدید | 21 پست کیا داشتن و باعث شده چاق بشن ؟؟ 1402/11/15 | 03:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۶۸۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1003 من بله چاقی شکم و پهلو که با رژیم و ورزش بهتر شدم بخاطر خود کیست هست ؟یا داروهایی ک میدن؟
۱۳۶۸۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1003 من بله چاقی شکم و پهلو که با رژیم و ورزش بهتر شدم چند کیلو بودید و چند شدید ؟ببخشید سینه هاتون هم درشت تر شد ؟و درد داشت؟
miss_yeganeh عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1414 بخاطر خود کیست هست ؟ یا داروهایی ک میدن؟ هردو تا من یک دوره فقط دارو مصرف کردم که خیلی چاق تر شدم پریودم که منظم شد و کیستم دفع شد شروع کردم به ورزش کردن و اصلاح تغذیه خداروشکر الان کنترل شدهالبته داروها مقطعی هست باز موهای زائد چونم و صورتم دراومدن با شدت بیشتر
۱۳۶۸۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1003 هردو تا من یک دوره فقط دارو مصرف کردم که خیلی چاق تر شدم پریودم که منظم شد و کیستم دفع شد شرو ... من چند کیلو اضافه کردم خیلی اعصابم بهم ریخته نفخ هم دارم شما داشتید ؟
miss_yeganeh عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1414 چند کیلو بودید و چند شدید ؟ ببخشید سینه هاتون هم درشت تر شد ؟و درد داشت؟ ۶۴ کیلو بودم شدم ۷۲ کیلو طبیعیه قرصارو که مصرف میکنی سینه ها درشتر میشه اما قطع کنی برمیگردهتا قبل از دفع کیست خیلی درد داشتم هم سینه هم شکمم انگار هر لحظه قرار بود پریود بشمالان اصلا درد پریودی ندارم
۱۳۶۸۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1003 ۶۴ کیلو بودم شدم ۷۲ کیلو طبیعیه قرصارو که مصرف میکنی سینه ها درشتر میشه اما قطع کنی برمیگرده ... عه چ جالب منم خیلی درد داشت سینه هام ،الان آخر دوره مصرف داروهامه خیلی دردم کمتر شده ولی موندم با اضافه وزن ☹️
miss_yeganeh عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1414 من چند کیلو اضافه کردم خیلی اعصابم بهم ریخته نفخ هم دارم شما داشتید ؟ نفخ نداشتماما چاقی طبیعیه خواهر اگر میخوای تا آخر عمرت دارو نخوری ورزش و اصلاح سبک غذایی بکن دمنوش دارچینم به برنامه غذاییت اضافه کن که عالیه
miss_yeganeh عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1414 عه چ جالب منم خیلی درد داشت سینه هام ،الان آخر دوره مصرف داروهامه خیلی دردم کمتر شده و ... اگر سلامتت برات مهمه دارو نخور من وقتی کیست دفع کردم خیلی درد داشتم بی قرار شده بودم از درد وقتی دفع شد دردام آروم شد
۱۳۶۸۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1003 نفخ نداشتماما چاقی طبیعیه خواهر اگر میخوای تا آخر عمرت دارو نخوری ورزش و اصلاح سبک غذایی بکن ... مرسی گلم ولی واقعا خیلی چیا ک دکتر گفت نباید داشته باشی رو ندارم فقط استرس زیادی داشتم قبلش چند ماه بیشترین استرس دوران زندگیم بود برا همین یهو فهمیدم کیست دارم ربط داره کیست به استرس؟؟
۱۳۶۸۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1003 اگر سلامتت برات مهمه دارو نخور من وقتی کیست دفع کردم خیلی درد داشتم بی قرار شده بودم از درد&n ... دوس ندارم دارو میخوام حرفه ای تر برم ورزش ولی چون کیستم ترکیده بود قبلش مجبور بودم دکتر بزم
۱۳۶۸۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1003 نفخ نداشتماما چاقی طبیعیه خواهر اگر میخوای تا آخر عمرت دارو نخوری ورزش و اصلاح سبک غذایی بکن ... مرسییییی حتما
miss_yeganeh عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1414 مرسی گلم ولی واقعا خیلی چیا ک دکتر گفت نباید داشته باشی رو ندارم فقط استرس زیادی داشتم قبلش&n ... خواهش میکنمگلماسترس یکی از عواملشه اما میدونی ماها از سالها قبل تنبلی داشتیم و یهویی خودشو نشون میده؟
miss_yeganeh عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1414 دوس ندارم دارو میخوام حرفه ای تر برم ورزش ولی چون کیستم ترکیده بود قبلش مجبور بودم دکت ... ورزشای سبک انجام بده همین که چربی دور رحم و تخمدانت اب کنه کافیه