2777
2789
عنوان

مهمونی غریبه

266 بازدید | 13 پست

دوستان من مشکل خیلی بدی دارم جای غریبه بخوام برای شام و ناهار برم اصلا نمیتونم غذا بخورم بعنی میمیرم مثلا ترس دارم چون بدغذا هستم ولی این ب کنار استرس شدید و حالت تعوع در حد مرگ میگیرم،هنوز بعد چهار سال هم ک ازدواج کردم خونه خانواده همسرم جون میدم تا یچی بخورم خیلی بده چی کنم خونه دوستامون ک دعوت کنن میپیجونم چون میدونم حالم انقدر بد میشه انگار از حال برم

بخاطر فکر کردن ب این موضوع کلا استرس همراهمه بیس چهار ساعته خیلی بده

فکر کردن همیشگی ب اون موضوع شده برام استرس و تهوع ک کلا همرامه تو خونه هم همیشه با ترس غذا میخورم چون اضطراب دارم و خیلی ضعیفم😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اضطراب اجتماعی داری راهش اینه که قبلش آرام بخش بخوری یا  انقدر بری مهمونی که برات عادی بشه منم اضطراب دارم دیگه برام عادی شده بهش توجه نمیکنم شایدم سن بره بالاتر آدم راحتتر میشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مثل حمله پانیک میمونه. برو روانپزشک. 

و تا میتونی بهش فکر نکن، تو موقعیتش زیاد قرار بگیر، یعنی تا میتونی مهمونی هارو قبول کن و برو به خودت فشار بیار چندبار بری و بهش فکر نکنی از این وضع درمیای

بیرون چی؟! رستورانی جایی

رستوران بهترم ،میگم چون از بچگی بدغذا بودم ترس دارم ولی اگه بهترین غذا هم تو مهمونی باشه من انقدر قبل رفتن استرس و حال بد کشیذم ک دیگه کلا خودم معدم پاچیدم

خوب غذا نخور  بگو رژیمم تازه کلاسم داره

اخه من ب این لاغری رژیم بعد خونه خانواده همسر ماشالله همه خوش اشتها میخورن من اینجوریم😭بعد هم میگم طرف ناراحت میشه من نخورم یا همه اینا ب کنار خودم میمیرم و زنده میشم انگار انقدر میپاچه همه چیم

مثل حمله پانیک میمونه. برو روانپزشک.  و تا میتونی بهش فکر نکن، تو موقعیتش زیاد قرار بگیر، یعنی ...

بخدا میرم باز همش برمیگیرده ولی ب این فک میکنم برم جایی اصلا حالی ک قبلش و حین اون مهمونی دارم برام مرگه مرگ بخدا

اخه نمیشه ک مثلا خونه خانواده همسرم یا طرف زحمت میکشه درست میکنه،همه اینا ب کنار خودم داغون میشم حال ...

واقعیت رو بگو 

بگو نمیتونم بخورم شرمنده میبرم سهممو خونمون میخورم بعداً ممنونم تمام

رستوران بهترم ،میگم چون از بچگی بدغذا بودم ترس دارم ولی اگه بهترین غذا هم تو مهمونی باشه من انقدر قب ...

بید به روانپزشک مراجعه کنی عزیزم

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!