2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون. تو. فر. باید باشه مو. رو مگه این که. همه. مواد. اضافه. کنی. بهش. بعدش. بری. تو تنور. تا گرم. بش ...

😂 مهم نیته ما نیست کیک میکنیم کیک میاد . ما میتوانیم

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
برا پسرت بیشتر از نیم ساعت نذار. برا خودت اگه رنگشو دوس داری میتونی بیشتر بذاری

اره. اون. شیطونی. می‌کنه. همین. قدر. هم. خویش هست. باید. به. زور. و. دعوا. بزنم. برایش 

برا پسرت بیشتر از نیم ساعت نذار. برا خودت اگه رنگشو دوس داری میتونی بیشتر بذاری

شما. برای. مو. میذاری. تو این. مدت. دستمون تو حنا. باشه رنگ میگیره به. نظرتون. دوست دارم کف دستم قرمز. روشن بشه 

شما. برای. مو. میذاری. تو این. مدت. دستمون تو حنا. باشه رنگ میگیره به. نظرتون. دوست دارم کف دستم قرم ...

بستگی به حنات داره.بعضیا زود رنگ باز میکنن.

من مامانم برام گذاشت با اینکه دستکش دستش بود یه تیکه به دستش خورده بود تو چند دقیقه فوری قرمز شد.

میخوای برا ناخونات بزنی؟

بستگی به حنات داره.بعضیا زود رنگ باز میکنن. من مامانم برام گذاشت با اینکه دستکش دستش بود یه تیکه به ...

وای با دستکش سخته من که نمیتونم دستکش. بذارم. حالا. رنگ. بگیره چیه. مگه یه بار. رفتم. مجلس. عروسی. اون جا. کف. پامون. حنا. گذاشتم  خیلی. خوشکل. شد. 

وای با دستکش سخته من که نمیتونم دستکش. بذارم. حالا. رنگ. بگیره چیه. مگه یه بار. رفتم. مجلس. عروسی. ا ...

دستکش لاتکس بگیر با نایلونی سخته

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من عاشق حنا هستم. از وقتی میذارم کلی آدم از موهام تعریف کردن

درست. مثل. من. من. خودم. هم دوست دارم. حتی. برای. همین. موهای پسرم. اون. قدر. بلند. گذاشتم. باشه. هرکس. ندونه ببینه فکر. می‌کنه دختره ولی. با دعوا. و مراغه موهایش. حنا. میکنم 

چه خوب. برای. کف دست. و پا. چی میزنید 

من نه ولی مامانم اینا حنا میزارن من با دستکش میزاشتم اینم بگم دو یه ساعت قبلش حنا رو قاطی کن استراحت بده تا رنگ بده و بده یه نفر دیگه بزار ازجلو شروع کن و کف سر اول بزاربعد .حنا هم تو پا یا دست گذاشتین جوراب کهنه بنداز دستت بعد جای النگو مچ. ببند بعدنایلون پیچ کن 

من نه ولی مامانم اینا حنا میزارن من با دستکش میزاشتم اینم بگم دو یه ساعت قبلش حنا رو قاطی کن استراحت ...

جوراب. بذاری. با نایلون خیلی. قرمز. میشه. من قرمزی. کم. رنگ. دوست. دارم. برای.  کف. دستم.