2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شرط اشتغال و ادامه تحصیل دارم 

طلاق حضانت بچه ها و خروج از کشور هم مهمه تو این دوره زمونه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من آماده کردم و انشالله که در زمان فرا رسیدن موعود ثبت میکنم 

ضمن ذکر قوانین برابری حضانت فرزند
حق الطلاق ،حق الخروج ،حق الاشتغال

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بعدم اسی ببین شروط ضمن عقد فقط مختص زنا نبس مردا هم میتونن شرط بزارن اگر بخان

بعد اینم بگم که این شروط غیر اونا که گفتم میتونه هر چیز دیگه ای باشه البته شرعی و قانونی باید باشه شرطه

مثلا پسر میتونه تو عقدنامه قید کنه که دختر دوشیزه باشه

یا دختر میتونه شرط کنه که پسر مهندس باشه یعنی این صفات داره که باهاش ازدواج میکنم اگر بعدا معلوم شد که دروغ گفته طرفین میتونن فسخ کنن یعنی طلاقی در کار نیس نه خانی اومده نه رفته 

والا یه مشاور میگفت مهریه نگیرید یا کم بگیرید عوضش همه شروط رو داشته باشید حق تصنیف اموال هم قید کنید چه زن طلاق خواست چه مرد خواست طلاق بده نصف اموال که بعد ازدواج مرد به دست آورده برا زنه

حق طلاق ، حق تعیین مسکن و حق حضانت از مهمترین شروط عقد هستند

حق طلاق باید سه شرط داشته باشه وگرنه به درد نمیخوره

یک بلاعزل باشد

دو حق توکیل به غیر داشته باشد

حق تجدید و فرجام خواهی