2777
2789
عنوان

پسری که

120 بازدید | 10 پست

پسری که کار نمیکنه و اصرار به ازدواج داره چندماه پیش گف ازدواج گفتم باشه ۵ماه کار کن بفهمم انجام میدی بیا خواستگاری ۵ماه گذشت هیییچ فرقی نکرد.

الان میگم کار میگه انگیزه ندارم میخوام ازدواج کنم تا انگیزش بیاد. دیوونه شدم تا منطقی میگمم میگه تو دوسم نداری و بهونس چیکارکنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش بهم عذاب وجدان میده که من خودم روحیم بده تو با ترک کردنم و دوس نداشتنم بهم بیشتر ضریه زدی

میدونی توی رابطه سمی هستی؟ 

اونیکه دوستت داره بهت وعده واهی نمی‌ده 

جدا از اون ، جوری رفتار نمیکنه که نسبت به خودت حس بدی داشته باشی

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

این نمیتونه شلوار خودشو بکشه بالا زن میخاد چیکار اخه😐بعدش وقتی تورو بخاد باید برا داشتنت تلاش کنه ح ...

همینو میگم میگم ازدواج قراره به تو انگیزه بده؟اگه انگیزه میخواستی وقتی گفتم باشه کار کن بعد بیا تو اون ۵ماه میشد همه انگیزت رسیدن به من اگه انقد دوسم داری

میدونی توی رابطه سمی هستی؟  اونیکه دوستت داره بهت وعده واهی نمی‌ده  جدا از اون ، جوری رف ...

مشکل اینه که این رابطه مال امروز و دیروز نیس از دوران توجوونیه ریشه داره و هرچی میشه این حرف میشه بعد این همه سال اینا بهونس 

همش بهم عذاب وجدان میده که من خودم روحیم بده تو با ترک کردنم و دوس نداشتنم بهم بیشتر ضریه زدی

منی که دخترم از یک سنی به بعد می‌نشستیم کار میکردم ، اون یک آقاست و تنبلیش میاد کار کنه 

منم بخدا انگیزه ندارم ولی مجبورم کار کنم، گول حرفاشو نخور

حتی اگه سرکار هم بره، باز به دردت نمیخوره چون باعث میشه حس عذاب وجدان داشته باشی

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

منی که دخترم از یک سنی به بعد می‌نشستیم کار میکردم ، اون یک آقاست و تنبلیش میاد کار کنه  من ...

نمیدونم چیکار کنم واقعا نگرانشم جوری رفتار میکنه انگار همه هدف و انگیزش منم

مشکل اینه که این رابطه مال امروز و دیروز نیس از دوران توجوونیه ریشه داره و هرچی میشه این حرف میشه بع ...

هر کسی شخصیتی داره 

من پدرم بهم حس بدی میده، آزار کلامی داره 

تمام تلاشمو دارم میکنم که ازش جدا بشم چون می‌دونم سلامت روانم مهم تره 

شما هم فکر می‌کنی من اشتباه میگم با یک مشاور مشورت کن و بگو ببین چی میگه 

هر کسی شخصیتی داره  من پدرم بهم حس بدی میده، آزار کلامی داره  تمام تلاشمو دارم میکنم که ...

حتما میخوام برم‌پیش مشاور حتمااااا چون خودم نمیتونم هیچ تصمیمی بگیرم