2777
2789
عنوان

من پانیک شدم

147 بازدید | 12 پست

میلرزم نمیتونم خودمو کنترل کنم حالت تهوع دو روزه دارم هیچی نمیتونم بخورم با اینکه دیشب آمپول تهوع و سرم زدم اما امروزم همش داشتم الان یربع پیش الپروزولام هم خوردم تا الان اثر نداشت 

کمکم کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گل گاو زبون دارید تو خونه، بخور برات خوبه، و به یکی بگو بدنت رو اروم ماساژ بزن، 5 تا هم نفس عمیق بکش دم و بازدم، اگه تلگرام داری ایدیت رو بفرست برات مدیتیشن بفرستم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
عزیزم از چیزی میترسی؟  منشا استرست چیه

گردنم ی مدت گرفته همش میگفتم نکنه غده داره نکنه ممنژیت از اینجا شروع شد چیزای دیگ هم بهش اضافه شد

از پریشب ک تهوع گرفتم همش نگرانم نکنه توده تو مغزم اخه یکی از آشناها قبلا دیده بودم تومور مغزی داشت و تهوع داشت من دیگ بدتر شدم

گردنم ی مدت گرفته همش میگفتم نکنه غده داره نکنه ممنژیت از اینجا شروع شد چیزای دیگ هم بهش اضافه ...

عزیزم 😂 هیچیت نیست یعنی قول میدم از همه سالم تر تویی

فقط برا وسواس فکری برو دکتر .باید تراپیست خوب پیدا کنی  بری باهاش حرف بزنی .  وسواس فکری داری که اینم با تراپی خوب میشه . اکی؟ 

عزیزم 😂 هیچیت نیست یعنی قول میدم از همه سالم تر تویی فقط برا وسواس فکری برو دکتر .باید تراپیست خوب ...

دیدم نمیتونم برم از روانپزشکم مشاوره تلفنی گرفتم اما چون دیروقت بود داروهاشو نتونستم بگیرم تا فردا 

الان چجوری خودمو آروم کنم وقتی قرص هم اثر نداره

دیدم نمیتونم برم از روانپزشکم مشاوره تلفنی گرفتم اما چون دیروقت بود داروهاشو نتونستم بگیرم تا فردا&n ...

ببین  من بهت قول شرف میدم از نظر جسمی تو خوب خوب هستی .  امشبم برو حموم یه دوش بگیر . یه جای گرم برو بخواب . هنذفری بزار و یه اهنگ ارامش بخش بدون کلام گوش بده . من بهت قول میدم قول شرف همه چیزای که در موردش نگرانی اصلا اتفاق نمیفته .  

گردنم ی مدت گرفته همش میگفتم نکنه غده داره نکنه ممنژیت از اینجا شروع شد چیزای دیگ هم بهش اضافه ...

گرفتگی گردن از علایم پانیکه؟؟اخه خواهرم یه دفه گردنش گرف قسمتی از دست راستشم بیحس شد اکثرا اوقات سرش درد میکنه بردیمش بیمارستان گفتن پانیک داره