2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرمای واژیانال همینطور هستن کلا رحم رو پاک میکنن، تمام عفونت وقارچ رو از رحم تخلیه میکنن ومیکشن بیرون

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
کرمای واژیانال همینطور هستن کلا رحم رو پاک میکنن، تمام عفونت وقارچ رو از رحم تخلیه میکنن ومیکشن بیرو ...

من همیشه استفاده میکنم .یه عفونت قارچی گرفتم دکتر میرم ولی خوب نمیشم .ترشح سفید دیدا بودم ولی اینجوری ندیده بودم 

من همیشه استفاده میکنم .یه عفونت قارچی گرفتم دکتر میرم ولی خوب نمیشم .ترشح سفید دیدا بودم ولی اینجور ...

احتمالا قارچ کاندیدا هس چن مدت استفاده کنی خوب میشی اشکالی نداره عفونت وقارچ رو داره میکشه بیرون

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊