2777
2789
عنوان

ناراحتم

91 بازدید | 10 پست

دلم خیلی گرفته خیلی خوبه که میشه ناشناس حرف زد می خوام بنویسم تاسبک شم مردم درس که میخونن خسته که میشن میرن یه سر تو جمع خانواده شون دلشون باز میشه برا ما تابوده همش دعوا بوده تازگی ها هر چی هم میشه ربطش میدن به پشت موندن من کاسه کوزه ها سر من میشکنه بدیش اینه دارم عین یه ربات سرد و بی تفاوت میشم به همه چی

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همچین اتفاقی واسه منم افتاده البته من از اتو سنم کمتره

چن سالته؟

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
تنها نیستی عزیزم داداش منم وضعیت توروداره بیچاره

پشت مونده؟

من تاکیدم رو پشت بودنم نیست بحث ام اینه چرا همه چی رو به من ربط میدن من سرم تو زندگی خودمه بعد حتی دعوا هاشونو به من ربط میدن مامانم میگه اگه تو قبول میشدی بلان رشته منم باهات میومدم یه شهر دیگه هی اینو نمیدیدم دعوا نمیکردیم تورو خدا ببینید چه چیز هایی رو به من ربط میدن انگار من مسئول همه ام

پشت مونده؟ من تاکیدم رو پشت بودنم نیست بحث ام اینه چرا همه چی رو به من ربط میدن من سرم تو زندگی خود ...

وای حس میکنم تو داداشمی داری برام تعریف میکنی بیچاره انقد بابا مامانم مقصر میدوننش دلم براش کبابه . دیگه سرد شده نسبت ب درسش میگه نمخونم چ فایده داره وقتی اینهمه دعوا میکنین باهام 

وای حس میکنم تو داداشمی داری برام تعریف میکنی بیچاره انقد بابا مامانم مقصر میدوننش دلم براش کبابه . ...

درکش می کنم

من خودم غد و یه دنده ولجبازم بگن بخون نمیخونم وگرنه من خودم فرزانگانی بودم انقد میخوندم میگفتن نخون الان انقد پیله کردن بخون فقط می خوام ثابت کنم بهشون ربطی نداره اصلا نمیخوام بخونم بیشتر میوفتم رو دنده لج

درکش می کنم من خودم غد و یه دنده ولجبازم بگن بخون نمیخونم وگرنه من خودم فرزانگانی بودم انقد میخوندم ...

عزیزم توهم مثل خواهرمی ولی بخاطر اینده خودتم ک شده بخون تا بهشون ثابت کنی ک تونستی . حرفشون برات مهم نباشه کلن نادیده بگیرشون

عزیزم توهم مثل خواهرمی ولی بخاطر اینده خودتم ک شده بخون تا بهشون ثابت کنی ک تونستی . حرفشون برات مهم ...

ممنون

سعی میکنم