2777
2789
عنوان

بکارت

291 بازدید | 5 پست

با  من در ارتباط باش من پزشک قانونی وریفای شده ی نینی سایتم هم کلینیک میتونی سوالتو بپرسی هم اینستام dr_haniz

میتونین پستو حمایت کنین تا حداقل یکجا برا سوالاتون وجود بیاد من جواب میدم نه اینهمه پست هروز در مورد بکارت

منکه نتونستم سایتو قانع کنم پنل پزشک قانونیو باز کنن حداقل این پست پین بشه بالا باشه کسی خواست اینجا بپرسه 

https://isovisit.com/d/79745

من یه سوال درمورد قرص اورژانسی داشتم میتونم بپرسم ازتون؟

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بعد سه بار ن ز د ی ک ی،،،بریم دکتر زنان معاینه بشیم و شدید درد داشته باشیم ممکنه اون درد از این باشه هنوز از بکارت باقی مونده باشه؟؟یا دردش طبیعی،،،دوستم تازه ازدواج کرده میگه سه بار ن ز د ی ک ی،،داشتیم بعد رفتم دکتر زنان بهد ک دستگاه رو وارد کرد درد شدیدی داشتم الان استرس داره ک شاید از ب کا رت هنوز باقی مونده دکتر از بین بردتش

سلام خانم دکتر ببخشید دکتر زنان به من گفتن بکارتت هست فقط یکم گشاد شده ، ازم پرسید  رابطه بیرونی داشتی حلقوی قابل اتساع هست ، الان برای طلاق پزشک قانونی باکره مینویسه ؟