2777
2789

سخته ولی چاره ای نی

قوی باش اینو بدون خوب ،بد میگذرع

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما امروز ۳ روزه ک کات کردیم فقط همون روز اول گریه و بیقراری کردم ولی سراغشم نرفتم و نمیرم حالمم خیلی بهتر شده از دیروز اهنگ میزارم میرقصم حتی بهش فکرم نمیکنم میگم اگه بیادم من نمیخامش

گور مرگش بابا بهش فکر نکن به خودتم تلقین نکن....

این بشه برات تجربه احساس خودتو اینجوری بازیچه دست پسرای بی ارزش نکنی ۱۶ روز گذشته یه ماه دیگه اسمشم از یادت میره دیگه تن به این رابطه ها نده سنگین و رنگین بشین خونه درس بخون اگه درست تموم شده کار کن کلاسی هنری خودتو سرگرم کن تا برات خواستگار بیاد با روی سفید و خیال راحت ازدواج کنی نه ترس اینکه از رابطه های گذشتت با خبر نشه 

نه ترس اینکه نکنه هر شب خواب عشقای قدیمیمو ببینم 

نکنه اونو با دوست پسرای سابقم مقایسه کنم نکنه برات تهدید پیدا شه نکنه آشنا پیدا شه 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
ما امروز ۳ روزه ک کات کردیم فقط همون روز اول گریه و بیقراری کردم ولی سراغشم نرفتم و نمیرم حالمم خیلی ...

خوشبحالت

کاش منم قبل ازدواج دوست بودم باهاش و کات میکردم لعنت به من که تو سن کم پیرم کرده

خوشبحالت کاش منم قبل ازدواج دوست بودم باهاش و کات میکردم لعنت به من که تو سن کم پیرم کرده

ازدواج باید با اشنایی باشه حتی اگه دوستم نباشین چشم بسته ک نمیشه زیر سقف رفت ولی بنظرم ازدواج و دوستی اینا همشون ادمو پیر میکنن من ۲۳ سالمه و الان ب این نتیجه رسیدم زندگی بدون پسر خیلی بهتر و با ارامش تره 

ازدواج باید با اشنایی باشه حتی اگه دوستم نباشین چشم بسته ک نمیشه زیر سقف رفت ولی بنظرم ازدواج و دوست ...

منم ۲۴ سالمه تازه بعد سه سال تصمیم به طلاق گرفتم یا اینکه سخته و خانوادم مخالفن