2777
2789
عنوان

خیلی غم تو دلمه…

220 بازدید | 13 پست

دوست پسر سابقم که تقریبا ۵ ماه پیش کات کردیم،(با دختر خالش بهم خیانت کرد) با همون ازدواج کرده یه هفتست که فهمیدم. یکم پیش بیوشو دیدم که نوشته وقتی معنی خونه برات یعنی یه نفر… خیلی عذاب میکشم میبینم. همش به فکر اینم چرا منو بازی داد وقتی اونو دوسش داشت. خیلی حس بدی دارم. اولش نفرینش کردم بعد ترسیدم دامن خودمو بگیره پس گرفتم از خدا. ولی سپردم به خودش که جواب دل شکستمو بده 😔💔 میدونم نباید چکش کنم دیگه ولی بعضا ناخوداگاه چک میکنمش. کاش حداقل با یکی دیگه ازدواج میکرد نه با کسی که بهم خیانت کرد 😔 حس میکنم خیلی بدبختم که توی ۲۷ سالگی همچین چیزایی رو تجربه میکنم…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا عدالت ندیدم من🥲

محاله تقاصشو پس نده ..چندسال دیگه خداروشکرمیکنی

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

محاله تقاصشو پس نده ..چندسال دیگه خداروشکرمیکنی

میدونی…اصلا بابت خودش ناراحت نیستم که نشد مال ما… چون ایراداش کمم نبود ولی خب چون با اون بهم خیانت کرده بود دوست ندارم الان باهم ببینمشون…خیلی حالم بد میشه 😔

میدونی…اصلا بابت خودش ناراحت نیستم که نشد مال ما… چون ایراداش کمم نبود ولی خب چون با اون بهم خیانت ک ...

فردا به اونم خیانت میکنه 😐

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

عزیزم از خدا میخام کسی سر راهت قرار بده ک روزی هزار بار خدا رو شکر کنی ک بهش نرسیدی بسپار ب خدا هر چ خودش صلاح میدونه

گهی گریان،گهی خندان، گهی چون ابر سرگردان ،‏گهی عاقلتر از عاقل، گهی نادانتر از نادان...