2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه 🥲🥲

83 بازدید | 4 پست

خانوما دخترم ۳۹ روزشه

تا دوسه روز پیش عالی شیر میخورد 

۲۰ دقیقه بیشتر حتی مرتب شیرشو میخورد سینمو محکم میگرفت اصن ول نمیکرد

از دیروز افتضاح شده با ولع میگیره گشنشه ولی بعد ۳/۴ دقیقه نهایتا ولش میکنه

خیلی بیش از حد ناراحتم 😭کلافم کرده

علائم سرماخوردگی نداره، دل دردش از همیشه بهتره حتی

غذای جدیدی هم نخوردم که بگم شیرم بدمزه شده 🥲

چه کنم

این کار علامت پس زدن سینه هست بنظرتون ؟؟

یاحامله ای

یاسیروپیازوادویه خوردی

یاشیرخوردی

یاکولیک کرده

بچه سزارینی بیشتراینطورین وکلادخترابدشیرن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

شاید سیرت خیلی زیاد شده و با فشار می‌ره . یهو سیر میشه.

قبلش یکم سینتو بدوش. ببین اگه خیلی زیاده و آبکی یکمشو بدوش بریز تو لیوان. بعد بده سینتو بخوره. اگه بازم خواست شیرازی تو لیوانم بهش بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یاحامله ای یاسیروپیازوادویه خوردی یاشیرخوردی یاکولیک کرده بچه سزارینی بیشتراینطورین وکلادخترابدش ...

رابطه نداشتم هنوز

اونارم نخوردم 🥲 خدا رحم کنه

ینی سزارینی بوده سینه رو ول میکنه ؟؟

رابطه نداشتم هنوز اونارم نخوردم 🥲 خدا رحم کنه ینی سزارینی بوده سینه رو ول میکنه ؟؟

دختربه بوحساسه

من برای دخترم قبل شیردادن بایددوش میگرفتم

کوچکترین بوسبب نخوردن شیرمیشد

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣