2777
2789
عنوان

از اسنپ چه خاطره ای دارید.؟

10878 بازدید | 92 پست

خاطره های عجیب و فریبتون رو چه ترسناک، خنده دار، مزاحم شدم و... و.... برام با جزئیات کامل تعریف کنید 

نگید سوار شدم بعد پیاده شدم کامل تعریف کنید ممنون 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

یه پسر جوون و خوشتیپ اومد دنبالمون 

با دوستم داشتیم میگفتیم بریم خونه چقدر ظرف داریم و باید بشوریم از بین حرفامون متوجه شد تنها زندگی میکنیم لحظه پیاده شدن گفت جسارتا من میتونم بیام ظرفاتون رو بشورما

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو خواهرم سوار شدیم . بعد خب اومدم حساب کنم 

اون روز هم حسش نیود با خواهرم برم بیرون و باید می رفتم خودش بلد نبود اسنپ بگیره و ... و برگرده

آقاهه گفت چون از حجابتون خوشم اومد . نمیخوام کرایه ای بدین . خیلی جالب بود برام . ما چادری هستیم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

یه بار سوار یه اسنپ شدم 

راننده اش کلا خواب بود. 

معلوم بود مواد کشیده 

بعد هی میرفت تو در و دیوار و صاف میشد 

مسیر هم اشتباه میرفت 

تا برسیم من سکته کردم 

فقط نمیدونم چرا نگفتم پیاده ام کنه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

با مامانم و دختر عموم و زن عموم سوار شدیم از رشت به لاهیجان 

دیدم پسره از آینه هی نگاه می‌کنه بعد زن عموم بغلش نشسته بود رفت چسبید بهش تو گوشی یچی گفت زن عموم رنگش پرید😂😂بعد انگاری از من خوشش اومده بود

حتی پیاده شدیم پیاده شد اومد خونه عموم اینا تا دم در 

بعد شمارمو دادن بود مامانش بهم زنگ زد 

از اسنپ گرفته بودم برداشت شمارمو منم به دروغ گفتم به مامانش نامزد دارم 😂😂همون روز اسننپ کلا پاک کردم 

یه پسر جوون و خوشتیپ اومد دنبالمون  با دوستم داشتیم میگفتیم بریم خونه چقدر ظرف داریم و باید بش ...

عجب ادم بیتربیتی😐😑😑

من یبار سوار شدم راننده خیلی بو عرق میداد

امتیاز دادم بهش چون با خودم فکر کردم شاید از سرکار دیگه ای اومده و نتونسته حمام کنه 

ولی تو نظرات نوشتم ایشون بوی عرق میداد و سر درد شدم 

برای برگشتن دوباره اسنپ گرفتم حالا این سری یارو بو حمام میداد انگار کیسه و سفید آب کشیده باشه 

خودم خندم گرفته بود. 😆😆

یه بار اسنپ گرفتم بعد تو ماشین خواستم پولشو آنلاین پرداخت کنم نشد، بعد کارتمو دیدم تاریخ انقضاش تموم شده بود زنگ زدم مامانم پول یارو رو ریخت تو حسابش وقتی رسیدم به مقصد گفت اینجا یه عابربانک هست برو کارتتو بزن بعد بزن تغییر رمز دوم خودش برات تمدید میکنه منم اولش باور نکردم ولی بعدش رفتم کارتمو گذاشتم بعد دستگاه کارتمو خورد 😑

پیرمرده هم کلی خندید رفت😂😂

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

من اتفاقی دوبار از یه مسیر مشخص اسنپ گرفتم یه راننده بود گمونم فکر کرده بود کارخداست😂😂بهم پیام داده بود منم مسدودش کردم،یه بارم عید قربان رفتیم مسابقه دخترم خواهرمو خواهرزاده هامم اومدن تشویق موقع برگشت ساعت دو یا سه بعداز ظهر ۷نفر بودیم اتوبوسم نمیومد یه اسنپ به هزار مکافات گرفتیم سوار شدیم روهم روهم تا خونه انقد خندیدیم راننده بنده خدا ازاین مشتیا بود بین راه نگه میداشت جابه جا بشیم 😂😂😂

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
با مامانم و دختر عموم و زن عموم سوار شدیم از رشت به لاهیجان  دیدم پسره از آینه هی نگاه می‌کنه ...

😅😅😅😅😅😅😅😅

اسنپ برای مسافر رسوندنه نه عاشق شدن 

2790
2778
2791
2779
2792