monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5852 عنوان وام 76 بازدید | 12 پست سلام کدوم بانک با 150میلیون خابوندن در عرض یکی دوماه همین مقدار وام میده؟؟با درصد کم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️ 1402/11/14 | 20:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5852 نگوووووو که دلم خونه چرا؟؟ اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ariantara عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 51 ما پولمونو توسپه خوابوندیم گفتن سه ماه دیگه برابر پولتون وام میدیم ماهم روی همین حساب رفتیم معامله کردیم از بعد سه ماه یعنی فکرکن پرونده تکمیل تکمیل دوماه گذشته هنوز نریخن بخدا تا حالا انقد فشار روحی نکرده بودم همسرم پیر شده
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5852 ما پولمونو توسپه خوابوندیم گفتن سه ماه دیگه برابر پولتون وام میدیم ماهم روی همین حساب رفتیم معامله ک ... شدیدا نیازدارم😥برای خرید ماشین خیلی شرایط بدی دارم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ariantara عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 51 ما پولمونو توسپه خوابوندیم گفتن سه ماه دیگه برابر پولتون وام میدیم ماهم روی همین حساب رفتیم معامله ک ... همه ب بانکا کلاهبردارن تا پولتو نگیرن یه جور برات قصه میگن که نگوبعد به موقش که برشه صدتا قانون ازخودشون در میارن که پولتو یا ندن یا دیرتر بدهتوام دستت به هیچ جا بند نیست
ariantara عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 51 شدیدا نیازدارم😥برای خرید ماشین خیلی شرایط بدی دارم خب خیلی به تاریخا یا وعده هاشون دل نبند بذار پول که اومد توحسابت بعد برو ماشینتو بخر یعنی ببینی واریز بشهبحسابت
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5852 خب خیلی به تاریخا یا وعده هاشون دل نبند بذار پول که اومد توحسابت بعد برو ماشینتو بخر یعنی ببینی واری ... الان مشکلم اینه کدوم بانک این پولو میده 350=400باید جورکنم ودرصدش کم باشه 4درصدذاینا اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ariantara عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 51 الان مشکلم اینه کدوم بانک این پولو میده 350=400باید جورکنم ودرصدش کم باشه 4درصدذاینا من نا حالا نشنیدم با این درصدا اونا وام ازدواجن یا صندوق فرهنگیان تازه فرهنگیانم باید پول بخوابونی به مدت زیااااااد تازه تهش پنجاه میدنهمه بانکا ۲۳درصده اونم باید پول بخوابونی امتیاز بگیری
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5852 من نا حالا نشنیدم با این درصدا اونا وام ازدواجن یا صندوق فرهنگیان تازه فرهنگیانم باید پول بخو ... ممنونم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
pn1358 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 920 شما باید این پول را به مدت شش ماه در بانک سپرده کنید همین مقدار وام با سود ۲۳ درصد بعد شش ماه بهتون میدند بازپرداخت شصت ماهه
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5852 شما باید این پول را به مدت شش ماه در بانک سپرده کنید همین مقدار وام با سود ۲۳ درصد بعد شش ماه بهتون ... ممنون اینومیدونم ی وام فوری و سودکم مبخاستم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
pn1358 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 920 ممنون اینومیدونم ی وام فوری و سودکم مبخاستم وام سود کم همین قدر سپرده کنیم فکر کنم نصف مبلغ سپرده وام میدند با بازپرداخت کوتاه نهایت ۲۰ماهه