2777
2789
عنوان

توبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 61 پست
کوفت حالا🤣🤣🤣🤣

والا بخدا 

من از کاری که میکنم ترسی ندارم راحت پیش دوستامم اگه بپرسن ازم میگم

یه بار یکی از دوستام یکسره گفت استغفرالله،تو چقدر بی شرم و حیایی،تو کثیفی باید غسل کنی

به خدااای احد و واحد ده دقیقه بعد رفت تو گالریش از بالا سر نگاش کردم دیدم پررررر فیلمای اونجوریه😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دیگه تمام شده هیچ گناهی هم نداره چون خدا خودش اون نیرو رو توی بدن مهمون گذاشته پس نباید به خ ...

نیرو‌خشم هم هست 

پس بریم آدم بکشیم 

پس فرق انسان کنترل گر و اهل فکر با

حیوان افسار گیسخته و میل طلب چیه ؟؟؟؟؟!!!!!

پناه بر خدا 

چه طور منکرات طبیعی جلو میدید 

گناه این رفتار از منکر زشتی که در خلوت مرتکب شدی چه بسا بیشتر هست

چون بقیه رو هم تشویق می‌کنی و وجدان شون رو به خواب می بری!

میدونی اگر با این حالت نزد خدا بری جایگاهت کجاست؟!!!!!!

گذشت اون زمان که اکثرا به سن پیری می‌رسیدند

اکثر الان که در قبرستان ها جوون هستندبه دلایل مختلف از سکته بگیر تا حوادث ....

پس قبل از رسیدن به جایگاه اصلی خودمون بهتر که توبه کنیم خواهر 

و پناه به خدا ببریم ...

خدا ما رو هم بیامرزه .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

عزیزم دیگه تمام شده هیچ گناهی هم نداره چون خدا خودش اون نیرو رو توی بدن مهمون گذاشته پس نباید به خ ...

یه روزی میاد که مردم با افتخار به گناهانشون اعتراف میکنن امام علی ع

نیرو‌خشم هم هست  پس بریم آدم بکشیم  پس فرق انسان کنترل گر و اهل فکر با حیوان افسار گیسخ ...

شما از عکس پروفت مشخصه چه دیدگاهی داری پس من با شما وارد گفت و گو نمیشم

آمین که خدا همه مارو ببخشه 

و ای کاش که شما جمله رو که از زبان من میشنوی و دنبال منبعش میری از زبون کسایی که جملاتی میگن که به د ...

به شما ربطی نداره 

پیام منو ریپلای نکن

تو همه چیزو توی دین می‌بینی

تو برو بهشت

همش مال تو 

به شما ربطی نداره  پیام منو ریپلای نکن تو همه چیزو توی دین می‌بینی تو برو بهشت همش مال تو&n ...

خواهر من اگه میگم فقط بخاطر خودته و نه قصد خودنمایی یا بقول خارجی ها شواف ندارم و اگه میدونستی که چقدر عاشق هم وطنم از جمله شما هستم هیچوقت این حرفو نمیزدی با این حال بازم هر چی خواستید میتونید روی من حساب کنید نوکرتونم هستم💙

این جمله منبعش کجاست؟؟؟؟

در اندر احوالات آخر الزمان از فرمایشات آقا امیرالمومنین 

چون چنين روزگارى مى رسد، فرزند با پدر دشمنى ورزد، و باران خنك كننده، گرمى و سوزش آورد، پست فطرتان همه جا را پر مى كنند، نيكان و بزرگواران كمياب مى شوند، مردم آن روزگار چون گرگان، و پادشاهان چون درندگان، تهيدستان طعمه آنان، و مستمندان چونان مردگان خواهند بود، راستى از ميانشان رخت بر مى بندد، و دروغ فراوان مى شود. با زبان تظاهر به دوستى دارند اما در دل دشمن هستند، (به گناه افتخار مى كنند، و از پاكدامنى به شگفت مى آيند،) و اسلام را چون پوستينى واژگونه مى پوشند.

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

به شما ربطی نداره  پیام منو ریپلای نکن تو همه چیزو توی دین می‌بینی تو برو بهشت همش مال تو&n ...

ما را قبول نداشته باش 

چون ما اهمیتی نداریم یک انسانیم 

مثل بقیه انسان ها 

هر چی هم دلت میخواد بگو 

چون اهمیتی نداره والله 

فقط برای نجات خودت در خلوت بخون و فکر کن 

چون فقط اهل تفکر نجات پیدا میکنند.

ما را قبول نداشته باش  چون ما اهمیتی نداریم یک انسانیم  مثل بقیه انسان ها  ه ...

خانوم ببخشید جسارت نباشه اگه میشه درخواست دوستی من رو قبول کنید یه چیزی میخواستم بهتون بگم بعد اگه دوس داشتید لغو کنید

نوکر دارم  نوکر اضافه نمی‌خوام لازم نکرده منو دوست داشته باشی برو خواهر مادرتو دوست داشته باش ...

منظور بدی نداشتم واقعا

بازم معذرت میخوام

امیدوارم به شخصیت والاتون توهین نکرده باشم