smaillllll مدیر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 6083 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 78 پست خدایی اگه راسته بیا خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش 1402/11/14 | 19:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروسکخجالتی76 عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 980 اگ یکم صبور بشی بله میتونی و موفق میشی به هنر علاقه داری؟ ولی حوصلشو نداری درست؟ وای آره بخداهمش درست گفتی،خودم دوست دارم برم دنبال کارهنری ولی همسرم میگه نه درستوادامه بده....راستی حست درموردشوهرم چیه?
مـــــاه_بانو_83 عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 733 وای آره بخداهمش درست گفتی،خودم دوست دارم برم دنبال کارهنری ولی همسرم میگه نه درستوادامه بده....راستی ... همسرت تقریبا لاغر اندام قد بلند پوست گندمی ووخوش قیافه هس. اخلاقش خوبه دوست داره میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..
zxzxzxx عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 9080 چن ساعت دیگه توردخدا دربهدر دنبال حس ششمم نیست لطفاً بگید اونشب که علیرضا منو دید چه حسی داشتدر کل حسش چبه
مـــــاه_بانو_83 عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 733 عشقا کاربری وقتی دست زنداداشم بوده یه تاپیک زده حس شیشم بیاید اونجا هر سوالی دارین رو بپرسین با حوصله و باجژئات جواب میدم میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..
عروسکخجالتی76 عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 980 همسرت تقریبا لاغر اندام قد بلند پوست گندمی ووخوش قیافه هس. اخلاقش خوبه دوست داره به غیرازقدش بقیش درست بود.ممنون عزیزم شرمنده سوال زیادپرسیدم....
مـــــاه_بانو_83 عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 733 توردخدا دربهدر دنبال حس ششمم نیست لطفاً بگید اونشب که علیرضا منو دید چه حسی داشت در کل حسش ... درکل دوست داره به دوس داشتن ساده میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..
مـــــاه_بانو_83 عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 733 به غیرازقدش بقیش درست بود.ممنون عزیزم شرمنده سوال زیادپرسیدم.... قد بلند ینی از شما ک بلند تر باشه قد بلند حساب میشه قربونت برم میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..
zxzxzxx عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 9080 درکل دوست داره به دوس داشتن ساده چرا بهم پیام نمیده مثل قبلا . قومیم نگام نمیکرد 🥺 میشه بگید کی پیام میده
عروسکخجالتی76 عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 980 قد بلند ینی از شما ک بلند تر باشه قد بلند حساب میشه قربونت برم آها.آره درسته...ولی دمت گرم تاحالاکسی اینجوری دقیق بهم نگفته بود....
a_m_a_m عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 6654 همسرت تقریبا لاغر اندام قد بلند پوست گندمی ووخوش قیافه هس. اخلاقش خوبه دوست داره سلامخواهش میکنم جواب منم بدینحستون در مورد زندگیم؟کارای طلاقم؟دریافت مهریه؟اینده ام بعد از طلاق؟کلا هر چی در مورد زندگیم و اینده ام حس کردین بگین بهم..
مـــــاه_بانو_83 عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 733 آها.آره درسته... ولی دمت گرم تاحالاکسی اینجوری دقیق بهم نگفته بود.... فداتشم عشقم میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..
مـــــاه_بانو_83 عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 733 سلام خواهش میکنم جواب منم بدین حستون در مورد زندگیم؟ کارای طلاقم؟ دریافت مهریه؟ اینده ام بعد از ... عشقم تو تاپیک. حس شیشم یوالتو دونه ل دونه بپرس جواب بدم اینجا شلکغه میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..
a_m_a_m عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 6654 عشقم تو تاپیک. حس شیشم یوالتو دونه ل دونه بپرس جواب بدم اینجا شلکغه پرسیدم
smaillllll مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 6083 عشقم تو تاپیک. حس شیشم یوالتو دونه ل دونه بپرس جواب بدم اینجا شلکغه ماه بانو من رو به راه میشم؟ بجز شغلم ک گفتی ب بقیه خواسته هام میرسم؟ خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
golnaz78 عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 3909 میخادت که😍 کی میاد جلو😁من پنج شیش ماهه ندیدمش حس میکنی کی میبینمش؟ نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️ پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲