2777
2789
[QUOTE=326992636]مبشه زمانش حدودی بهم بگی! تقریبا دیگه امیدی ندارم راستش [/QUOTامیدوار باش به ز ...

راستش من تلاشمو کردم بقیش دست من نیس 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همسرم میخوادیک کاری شروع کنه خیلی سرمایه میخواد من استرس دارم،به نظرت خوبه یانه?

موفقیت زیادددددد  شما کف دستت ینی روی انگشتات  منظورم کف انگشتات هست  خطای خیلی ریز داری؟

میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..
حس ارش بمن چیه؟منو چطور خانمی میبینه

حسش .حس.میکنم بین دو راهیه. بین دوس داشتن و عاشق شدن شمارو کمی حسود میبینه و شایدم یکم چموش.وخوش اخلاق

میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..
وای ممنون امیدوارم شدم😍 آره دارم واسه چی?

کلا استرست نسبت به هرچیزی یکم زیاده . بکم عجولی درسته؟

حسش بهم چیه کسی تو زندگیشه؟

فک.میکنم ینی میشه گف دوست داره. ولی رل نداره شاید چون تنهایشش زیاده با جنس مخالف چت میکنه ولی رل حس نمیکنم

پووووف خیلی زیادعجولم آره واقعادرسته،جون من بگودیگه چی حس میکنی?

مهربونیه زیاددددددد داری. زود ناراحتومیشی ولی تو دلتوهیچی نیس