2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

براچی این فکرو میکنی؟

خیلی خنگم اصلا اعتماد به نفس ندارم روابط اجتماعیم صفره یه مدت دیگه میرم دانشگاه ولی استرس وحشتناک دارم از بچگی اینقدر خانواده ام سرکوفتم زدن روحیه ام رو نابود کردن حالا من موندم و این زندگی که تنهایی باید درستش کنم میترسم حالم بده 

خیلی خنگم اصلا اعتماد به نفس ندارم روابط اجتماعیم صفره یه مدت دیگه میرم دانشگاه ولی استرس وحشتناک دا ...

اشکال نداره میری دانشگاه دوست پیدا میکنی ،حالا بقیه آی کیوشون خیلی بالاست ! سعی کن بخاطر حرف دیگران حتی خانوادت زندگی نکنی کاری بکن که دوستش داری و لذت میبری. چون اعتماد به نفس نداری نمیتونی با دیگران ارتباط برقرار کنی به کارهای که میتونی انجام بدی فکر کن به نقصهات فکر نکن به نقاط قوتت تمرکز کن .هیچ انسانی هم کامل نیستن. اگر میتونی برو یه مشاوره عزیزم اگرم نمیتونی سعی کن با کسایی بگردی که انرژی مثبت دارن نه موج منفی 

اگر از نظر درسی بهت گفتن خنگ ، عزیزم همه که نباید دکتر و مهندس و معلم بشن شاید استعدادت چیز دیگه ای ...

تو مدرسمون شاگرد اول بودم ولی همیشه خودم رو کم میبینم بیشتر تو زندگی عادی گیج بازی درمیارم میترسم نمیتونم با یکی دو دقیقه حرف بزنم تو شهرمون هم مشاور نیستم برم پیشش 

تو مدرسمون شاگرد اول بودم ولی همیشه خودم رو کم میبینم بیشتر تو زندگی عادی گیج بازی درمیارم میترسم نم ...

این کجاش خنگ ؟! خودتو دست کم میگیری بقیه هم بهت میگن. توی زندگی همه مون اشتباه میکنیم چون ذهنمون شلوغ فکرمون مشغول 

خیلی سعی میکنم یه سری حس های منفی و افکار ها رو ازبین ببرم ولی نمیتونم 

شماره 1480فکر کنم مشاوره رایگان . بعدشم توی این کانال ها و اینستا میگن چطوری اعتماد به نفس خودمونو افزایش بدیم .