بچه ها لخته خون سیاه مثل خون کهنه توی ادراربرای افرادی که کیست هموراژیک دارن نشونه چیه؟
*البته بایکم درد سمت جاییکه کیست هستش*
تنهایی من احساس بسیارخوبی دارد؛بنابراین تنها زمانی تورا خواهم داشت،که ازتنهاییم شیرین ترباشی💜💜........................توچنان شجاع و ساکتی که فراموش کردم دردمیکشی💜
نمیدونم چند وقته راستش.... ولی یه یه هفتس به خاطر دردای شدید سونو دادم متوجه شدم کیست هموراژیک ۴سانت و خورده ای دارم
تنهایی من احساس بسیارخوبی دارد؛بنابراین تنها زمانی تورا خواهم داشت،که ازتنهاییم شیرین ترباشی💜💜........................توچنان شجاع و ساکتی که فراموش کردم دردمیکشی💜
خوب این قرص همینه به این خاطره تو چیز خون میبینی ..احتمالا آب داره میشه ..
نه اخه هنوز قرص شروع نکردم دکترم گفت بزار روزسوم پریودی استفاده کن
نه اخه هنوز قرص شروع نکردم دکترم گفت بزار روزسوم پریودی استفاده کن
نکنه تنبلی تخمدان داری؟!کیست که اب بشه از راه چیز خون میاد بعد کیست مگر اینکه تنبلی تخمدان داشته باشی به شکمت موقع دسشویی فشار میاری اینجوری میشه ..این کیست نمیدونم چرا دیر میره همو ..بدم میاد از این نوع کیست
نکنه تنبلی تخمدان داری؟!کیست که اب بشه از راه چیز خون میاد بعد کیست مگر اینکه تنبلی تخمدان داشته باش ...
میگم که دکترم گفت احتمالا پلی کیستیک باشی😕ولی فشارنمیارم همینطوری تیکه ی خیلی کوچولو مثل خونیکه مثلا توی شکمم باشه کهنه شده باشه اون شکلی دفع میشه ازم
من همینم تازه فهمیدم مال منم گفت 4سانته ولی هنوز دکتر نرفتم خطرناک نیست این کيسته ؟😪
خودمم هنوز نمیدونم 💔
نکنه تنبلی تخمدان داری؟!کیست که اب بشه از راه چیز خون میاد بعد کیست مگر اینکه تنبلی تخمدان داشته باش ...
چه جالب من سالهاست این علائم رو دارم موقع فشار به شکمم خون دفع میشه و هیچ دکتری دلیلش رو نمیدونه چندین سوتوگرافی رفتم همه میگن هیچ کیستی نداری فقط یک دکتر مسن گفت باید پلی کیستیکی داشته باشی که در هیچ سونوگرافی دیده نمیشه ...یعنی من پلی کیستیکم؟
چه جالب من سالهاست این علائم رو دارم موقع فشار به شکمم خون دفع میشه و هیچ دکتری دلیلش رو نمیدونه چند ...
نمیشه لایک کنم ..سایت خرابه ..بله پلی کیستیکی باید حتما توالت فرنگی استفاده کنی ..اصلا برای هر زنی و دختری توالت فرنگی جز مهماته به شکم اسیب میزنه تو توالت ایرانی بشینی برای لگن و رحم و خصوصا برای مثانه.
نمیشه لایک کنم ..سایت خرابه ..بله پلی کیستیکی باید حتما توالت فرنگی استفاده کنی ..اصلا برای هر زنی و ...
تشکر عزیزم من یکساله تمام خونریزی داشتم کارم به خون زدن کشید بهترین پزشکهارو رفتم هیچکس تشخیص نمی داد تا این دکتر مسن گفت پلی کیستیکی ....باز هم ممنونم از راهنمائید