2777
2789
عنوان

راهکار برای کنترل حسادت بگید

82 بازدید | 2 پست

سلام 

من ادمی هستم که هیچ حسادتی ندارم در مورد خونه ماشین کار لباس .....

تنها نقطه ضعفم پسرمه در مورد پسرم حسادت شدید دارم که از دستم خارج شد مخصوصا که تو خانواده ۵_۶تا هم سنش وجود داره پسرم یک سالشه از طرفی چون خیلی رفت و امد ها زیاده من بیشتر حساس شدم  همش در حال خرید اسباب بازی و لباسم جوری که اتاقش دیگه جایه اسباب بازی نداره ولی با این حال باز مهمونی و جایی بریم با اینکه همه حسرت بچه منو میخورن من همش این حسو دارم که من کم گذاشتم و به بقیه بچه ها حسادت میکنم .

این حس برای شما هم پیش اومده؟

دچار کمال گرایی افراطی شدی یعنی سیر نمیشی ببین استارتر همین الان کات کن این اخلاقو چون ناخوداگاه روی پسرتم اثر میذاره اونوقت تو زندگی هیچ چیزی خوشحالش نمیکنه و همیشه درحال مقایسه خودش با بقیه میشه

دچار کمال گرایی افراطی شدی یعنی سیر نمیشی ببین استارتر همین الان کات کن این اخلاقو چون ناخوداگاه روی ...

اصلا دست خودم نیس ببین واقعا خسته شدم اگه الان براش پس انداز کرده بودم کلی پول داشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان