2821
2789
عنوان

خیانت

540 بازدید | 33 پست

بچه ها کاملا مطمئنم داره بهم خیانت میکنه ولی هیچ جوره نمی تونم ثابت کنم فقط میبینم که زیاد پیامک میده ولی بعد که پیام هاش رو چک میکنم هیچ پیامی نیست و همه رو حذف میکنه

تو رو خدا اگه برنامه ای رو میشناسین که منم بتونم پیام هاشو ببینم و پیام هاش برای منم دایورت بشه بهم معرفی کنین دارم دیوونه میشم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه تو واتساپ و ایتا اینجورچیزا پیام میده نصب کن توگوشی خودت و شماره شوهرتو برن بعد کد رو از تو گوشیش بردار. اگه اس ام اس میده و خطش همراه اوله برو تو برنامه همراه اول گزینه خدمات پیام بعد اونجاهم کد میاد وارد میکنی شماره و ساعت کسی ک پیام داده رو زده

اگه تو واتساپ و ایتا اینجورچیزا پیام میده نصب کن توگوشی خودت و شماره شوهرتو برن بعد کد رو از تو گوشی ...

پیامک میده بیشتر

میخوام یه جوری باشه که متن پیامک رو هم ببینم مثل تماس که میشه دایورت کرد روی یه خط دیگه

بیشتر پیامک میده خیلی از برنامه های دیگه استفاده نمیکنه

نمیشه بری توش اگ پیامک ساده باشه هیچ راهی نداره ولی اگ  تلگرام و واتساپ و روبیکا و ... باشه میتونی ازروی ک خانم بالا گفتند بری رو اکانتش

...🖤...🖤
پیامک میده بیشتر میخوام یه جوری باشه که متن پیامک رو هم ببینم مثل تماس که میشه دایورت کرد روی یه خط ...

اینم راحته عزیزم برو تک صفحه پیاماش کیبوردشو بزن بعد دوتا مستطیل هس بزن رو یکیشون همه پیامها میاد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز