سلام وقت بخیر . مشاور تحصیلی بچه های انسانی هستم هزینه ای که میگیریم نسبت به بقیه مشاور ها خیلی کمتره . خودم دانشجو معلم هستم نحوه کارم به این صورته که هر هفته برنامه میدم و هفته ای یکبار هم تماس داریم با هم و خودم تماس میگیرم هر سوالی هم که داشتین میتونین تو پیام رسان ها ازم بپرسین
توی سایت ممنوعه کاربری برای مشاوره از کاربران پول بگیره.
تعلیقش می کنن.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
فقط میخوام بدونم آخه چون پست زیاد درباره تعلیق شدن و اینا گذاشتین برام سوال شد
کاربر هستم.