me_with_you مدیر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 عنوان حامیم دوباره اومد اصفهان ذوقققق🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 20 پست دفه قبلی بلیت گیرم نیومدایشالا ایندفه بتونم بلیت بخرمممم:) وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 1402/11/14 | 18:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 اقاااا برام فیلم میگیری بفرستییییبب؟؟ رو چشمم فقد دعا کن بلیط گیرم بیادددد🥲 وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
niya83 عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8863 رو چشمم فقد دعا کن بلیط گیرم بیادددد🥲 ایشالااااا اگر رفتی بگو آیدی تلکراممم رو بدم بهت :)🙂🫂یه چیزایی بهت میگم برام فیلم بگیر دمت گرممممم شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 ایشالااااا اگر رفتی بگو آیدی تلکراممم رو بدم بهت :)🙂🫂 یه چیزایی بهت میگم برام فیلم بگیر دمت گرممم ... باشه گل فردا خبرشو میدم وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
niya83 عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8863 باشه گل فردا خبرشو میدم مرسیییی😍😍ایشالا بگیرییییی شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
رنگيلند7 عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 358 و مني كه نميدونم حاميم كيه🙁چقدر عقبمدوست عزيز ممنون ميشم عضو كانالم بشي تازه كانال زدم به حمايتتون نياز دارم لينكش داخل امضام هست 🌹 لينك كانالم https://eitaa.com/RangiLand2
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 و مني كه نميدونم حاميم كيه🙁چقدر عقبم دوست عزيز ممنون ميشم عضو كانالم بشي تازه كانال زدم به حمايتتو ... خانندس:)باشه گل وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌