2777
2789
عنوان

سلام

64 بازدید | 10 پست

سلام به همه خوبین من میخواستم یه مشورتی بکنم 

من یه تو اینستاگرام یه پیج دیدم که زعفران و زرشک و با یه سری چیزا میفروشه و از سراسر کشور هر کی بخواد براش میفرسته و هر کی زعفرانشو خریده راضی بوده اینو تو استوری پیجش دیدم بعد من دلم میخواد یه مثقال واسه مامانم زعفران بخرم ولی به خودش نمیتونم چیزی بگم چون قبول نمیکنه زعفرانشم مال مشهده به نظرتون بخرم یا بیخیال بشم؟؟؟

اخه زعفران مامانم داره تموم میشه میگم براش بخرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من مجردم 

مجرد هم باشی یمقدارش رو امتحان کن چجورشو نمی دونم😅 چون میخوای برای مامانت بخری باید مطمئن شی خوبه بعد اگه دیدی اوکیه بوش خوبه رنگش خوبه بخر برای مادرت اینجوری بهتره 

مجرد هم باشی یمقدارش رو امتحان کن چجورشو نمی دونم😅 چون میخوای برای مامانت بخری باید مطمئن شی خوبه ب ...

اخه من اشپزی نمیکنم مامانم میکنه بعد پیجه زعفرانو مثقالی میفروشه 

خب پس اگه فکر می کنی کار پیجه خوبه بگیر من که یه بار اینطوری پرده های خونمو خردیم راضی بودم 

اخه دو دلم میترسم مامانم بپرسه چقدر داری تو حسابت منم بگم زعفران خریدم 

اخه دو دلم میترسم مامانم بپرسه چقدر داری تو حسابت منم بگم زعفران خریدم 

خب روزه شک دار نگیر خودش بخواد می خره تا ازت کمک نخواستن به کسی کمک نکن که بهم ثابت شده فقط دردسره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز