2777
2789
عنوان

بعضی حرکات قشنگ نیست(:

294 بازدید | 17 پست

سایت هم خوب و هم بد هست چون در این فضا هر آدمی با هر سطح فکری هست و خدا شاهد هست که منظور من ابدا و اصلا سطح تحصیلات نیست چون یک رفتگر از یک سیکل و دیپلمه و یک دیپلمه از یک لیسانسه و یک لیسانسه از دکتر میتونه انسان تر و باشعورتر و حتی باهوش تر باشه !

من فقط برخی رو میگم :

۱.نمونه این افراد که دستشان از گوشت کوتاه و ...

بر اساس حسادت مخصوصا که سایت پر از جنس خانم هاست که این رو رد کن نامزدی رو به هم بزن به شوهرت فلان فحش رو بده و دل بقیه رو به جای آرامش پر میکنند که عصبی بشه البته در رابطه با افرادی که سریع واکنش نشون میدن !

۲.افرادی که بدون فکر راهکارهای غلط میدن مثلا طلاق بگیر تمام !

۳.آقایی که به قول یکی در تایپیک خانم ها نظر میده پست ها رو لایک میکنه و ... !

۴.افرادی که حرفی میزنند که غصه برخی رو بیدار میکنند !

۵.و شاید برخی کلاه برداری ها با سرپوش شغل حالا چه برای خودش چه ما !

و و و و و ...

۶.اضافه میکنم این که تا فردی دچار مصیبت نشده باشه وارد تایپیک نمیشیم هزار بار دیدم(:

۷.خیلی خیلی سعی کنیم وقتی نمیتونیم مشکلی رو حل کنیم به کسی چیزی نگیم که دلش زخمی تر شکسته تر غصه دار تر بشه !

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

اصلا زخم زبون زدن دقیقا کار و حرف شیطانه 

مثلا طرف باردار شده میگن به جای راهکار میگن چرا آوردی 

طرف زودتر ازدواج کرده به جای راهکار میگن چرا کودک همسر شدی 

حالا درست یا اشتباه شده دیگه 

این زخم زبون ها چیه 

نمیتونی کمک کنی کلا نظر نده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی اینجا اصلا نمیشه راهکاری داد طرف میگه شوهرم خیانت میکنه یا سرده یا میزنه منو میگیم برو شکایت کن یا برو مشاور میگه پول ندارم 

خوب چی بگیم دیگه

دیگه یه سری مسائل واقعا راه حل ندارن 

چون طرف شرایط خودش 

عجیبه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اصلا زخم زبون زدن دقیقا کار و حرف شیطانه  مثلا طرف باردار شده میگن به جای راهکار میگن چرا آورد ...

بله واقعا و قضاوت هایی که دیدم !):

ولی اینجا اصلا نمیشه راهکاری داد طرف میگه شوهرم خیانت میکنه یا سرده یا میزنه منو میگیم برو شکایت کن ...

درسته به نظر من شکایت که درست نیست قلبا خائن رو باید رها کرد و سر زندگی موند !

شکایت از کسی میزنتش

بمونه که مریضی جنسی بگره عزیزم بعضی مردا کارشونو که ول نمیکنن زن هم از اهن که نیست

باید ببینه شوهرش تا کجا پشیمونه و 

میخواد چیکار بکنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

احمقن ؟؟

از خائن جدا میشن و میرن دنبال زندگی سالم و بدون تنش 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین عزیزم تو جامعه ما که مخصوصا کسی نمیخواد عیباشو پیدا و رفع کنه انواع بیماریهای روانی بیداد میکنه وصاحبشون هم انکار میکنه و تازه به دیگری همچین چیزایی رو نسبت میده . پس اینجا باید توقع هر نوع برخوردی رو داشته باشی.آدم حسود داریم کسی که پر از خشمه داریم دروغگو داریم لاف زن داریم و.... حتی با عرض معذرت هرزه هم داریم که یه سری کارای غیر اخلاقی رو تایید و ازش دفاع میکنن.

آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
وحشین عقده دارن دنبال پارچه گرفتنن

البته نمیدونم از تایپیک من چنین برداشتی شد یا نه ولی اگر خیر باید بگم یک بار در تایپیکی لینک مرتبط با صلوات گذاشتم و کاربری جز استارتر هر چیزی از دهنش دراومد به من گفت !(:

ولی اینجا اصلا نمیشه راهکاری داد طرف میگه شوهرم خیانت میکنه یا سرده یا میزنه منو میگیم برو شکایت کن ...

دقیقا

اتفاقا اصرار بعضیا به ادامه ی زندگی به هر قیمتی و با هر شرایطی میتونه بشدت آسیب زا باشه 

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
البته نمیدونم از تایپیک من چنین برداشتی شد یا نه ولی اگر خیر باید بگم یک بار در تایپیکی لینک مرتبط ب ...

نه منظورم شما ک نبودین یکی تاپیک زده بود معلوم بود بچه مچس مشکل تربیتی داشت بعضیا میان عقده هاشونو خالی کنند