2789
عنوان

من عقبم😔

162 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها نمیدونم این حس لعنتی چیه همش میاد سراغم حس میکنم از کل دنیا عقبم و فکر میکنم همه به یه جایی رسیدن و من یکی بی خاصیت موندم و هیچ💩نشدم😔

حالم بده توروخدا بگید چیکارکنم

اینایی که پیشرفت میکنن چجوری راه پیشرفتو میرن مثلا از کجا میدونن که آزمون استخدامی چجوری شرکت کنن یا مصاحبه اشو قبول بشن اینارو چجوری میدونن از کجا متوجه میشن؟چرا من نمیدونم وقتیم که میفهمم دیره😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عمرم پای پسرای مردم حروم شد😔😔آخرشممم هیچییی که هیچییی آخه یکی نبود نصیحتم کنه یا راه و چاهو نشونم بده جز منفی نگری و آه و نالع از دیگران چیزی نشنیدم.

۸سال پای یه پسر موندن و کل زندگیتو وقفش کردن خریت محضه.توروخدا اگر تو اطرافیانتون دختر۱۷ ۱۸ ساله میبینین نصیحت کنین که این دوستی ها آخرعاقبتی جزبدبختی و هدررفتن عمر نداره گرچه که الان انقد فضای مجازی همه چیو روشن میکنه که دیگه همه چیو میدونن مثل ما نیستن کسی نبود بگه بابا خرت به چند...

من پسریم که ۸ سال باهاش بودم میخواستم بگیرمش منتظر بودم اوضاعم ردیف بشه که بهم خیانت کرد و همه چیم ر ...

ببه ما کسی نبود بگه هیچچچچکس اونموقع هم مجازی نبود که بدونیم چکار درسته چکار غلط

من پسریم که ۸ سال باهاش بودم میخواستم بگیرمش منتظر بودم اوضاعم ردیف بشه که بهم خیانت کرد و همه چیم ر ...

عه.شما مرد هستید ببخشید فکرکردم دخترید.نه برادرمن اون به شما خیانت نکرده این حرفو نزنید اون فقط رفته دنبال زندگیش به دخترا حق بدید شرایطشون جوریه که گاهی وقتا نمیتونن منتظر بمونن از یطرف فشارهای خانواده و جامعه از طرف دیگه هم مشکلات شخصی خوددختر و حال ناآرومش.بنظرمن اصلا دوستی اشتباهه چه برا دخترش چه پسرش اما بیشترین ضربه رو دختر میخوره متاسفانه💔