2789
عنوان

دردودل

59 بازدید | 4 پست

تنهاجایی ک شاید نترسم از حرف زدن اینجا باشه.دلم خیلی گرفته دوس دارم ی جایی باشم کسی نباشه کلی گریه کنم از دست همه‌.

همه مسخره مون میکنن.پشت سر و جلورومون بهمون میخندن و تیکه میندازن.

شوهرخواهرم ساختمان سازی میکنه‌،شوهرمم کارای خرید ساختمونو انجام میده و نظارت داره ب کارگرا و‌...

اما همه فامیل ومخصوصا داییای پست و بیشرفم مسخره میکنن که نون باجناق میخوری،و‌‌‌..‌.

چیکارکنم.بره دزدیگ چکارکنم.

کاش شوهرمنم ی شغل خوبی داشت ک اینقدر بقیه مسخره مون نکنن.دلم تیکه تیکه شده بخدا

همسرت داره نون حلال درمیاره

هرکسی گفت نون باجناق 

بگو دزدی که نمیکنه اختلاسم نمیکنه داره زحمت می‌کشه 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

شوهرت غیرت داره نون میاره برای زن و بچش 

چه ایرادی داره که برای باجناقش کار کنه؟ باجناق پول مفتی نمیده که حقوق شوهرتو میده 

عزیز دل وضع واوضاع زندگیت مسلما خوبه و بقیه دارن از حسودی میترکن اهمیت نده

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واقعا ک بخاطر حرف مردم زندگیتو خراب نکن همه ک مث هم نیستن شاید شوهرتون با باجناقش مث برادر هستن رابطه خوبی دارن بخاطر حرف مردم خرابش نکن بزار کار کنه خدا بزرگه ی جا دیدی ی کار خوب پیدا شد برا شوهرت تا اخر ک همینجوری نمیمونه یه روز میشه آقای خودش بقیه زیر دسش کار کنن

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

وقتی بهتون بی احترامی میکنن تو احترام نزار بزرگتر اگر احترام میخواد اول باید خودش بزاره

بگو نون باجناق نیست نون زحمت خودش داره میخوره

بگو نه ما نه خواهرم و شوهرش با این موضوع مشکل نداریم شوهرا مون هم مثل داداش هستن پس دلیل گارد گرفتن شما نسبت ب این موضوع رو نمیدونم اگر اینجوریه شما هم نون مردم یا نون دولت میخورین 

الان هدفتون از این حرفا چیه مثلن خاستی مارو کوچیک کنی؟ ی نگاه اول ب خودت بنداز بعد عیب و ایراد از بقیه بگیر

دیگه هم خونشون نرو

چرا اینجا وقتی کم میارید میگید من ک با تو نبودم با استارتر بودم😂🤣اوکی پس کامنت نزار جنبه شنیدن انتقاد نداری🙏