2777
2789

خونریزی خطرناکه سریع برو دکتر

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
خونریزی خطرناکه سریع برو دکتر

رفتم سونو دادم گفت مشکلی نداری الانم بند اومده ....۲روز داشتم....بدون درد ...ولی علتشو نفهمیدم ...استراحت مطلق هم بهم داد

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خونریزی شدید کردم در حدی که پد گذاشتم هماتوم داشتم برو یه بیمارستانی جایی ک سونو داشته باشن سریع ...

خب منم رفتم سونو دادم گفت سالمه ....هماتوم چیه؟؟سونو رو نشون ماما دادم گفت خوبه فقط استراحت یک روز و نیم خونریزی داشتم الان بند اومد

رفتم سونو دادم گفت مشکلی نداری الانم بند اومده ....۲روز داشتم....بدون درد ...ولی علتشو نفهمیدم ...اس ...

اها عالی خوب کردی رفتی پس استراحت مطلق دوای دردته اگه پله دارین زیاد بالا پایین نرو چیز سنگین بلند نکن تو دستشویی زیاد با فشار زور نزن

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اها عالی خوب کردی رفتی پس استراحت مطلق دوای دردته اگه پله دارین زیاد بالا پایین نرو چیز سنگین بلند ن ...

اره پله کار داد دستم و فعالیت زیاد

چرا جفتم کمی‌پایینه استراحتم نداشتم پله هم زیاد بالا پایین میرفتم

جفت پایینم باعث لکه بینی و خونریزی میشه چند وقتی مطلق استراحت کن فقط برا دستشویی پاشو تا بره بالا انشالله

توالتم فرنگی برو

جفت پایینم باعث لکه بینی و خونریزی میشه چند وقتی مطلق استراحت کن فقط برا دستشویی پاشو تا بره بالا ان ...

اره الان تو این شرایطم....اصن پا نمیشم ۲ روزه