2789

انابل 

احضار 

کینه 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سریال ایرانی آنها 🤣🤣🤣

شاید اونقد ترسناک نباشه اما چون با خرافات ما ایرانیا در ارتباطه یجورایی حس ترس و هیجان میده

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

کره ای خیلی ترسناک نیست هیجان انگیز بیشتر مثل aliveمثل قطار بوسان که زامبی محوره

سری فیلم های counjorig 1-2-3داره خیلللی قشنکن مخصوصا یکش 

اگر دوست داری هم داستانی باشه هم ترسناک فیلم fear streetیا همون خیابان ترس ۳قسمته تقریبا میشه گفت بهم مربوطه اینم عااالیه میتونی تک قسمت هم ببینی از یکش شروع کن 

هیشکدومش ترسناک نیستن 

من دفعه اول که دیدم خیلی ترسیدم 

تا چند وقت از کوچک ترین صدا میترسیدم 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
اینا قدیمین اکثرا دیدم جدید تر سراغ نداری

نه از جدید ها چیزی ندیدم 

هر وقت دلم فیلم ترسناک بخواد میرم همونا رو دوباره میبینم 

من از اون دسته ام که یه فیلم رو چند بار میبینم 😂